Få professionell bedömning och behandling för smärta eller funktionsnedsättning i muskler, leder och skelett.
Vid ett besök hos ortoped utreds orsaken till dina besvär i rörelseapparaten – exempelvis smärta, stelhet eller nedsatt rörlighet. Ortopeden går igenom din sjukdomshistoria, gör en noggrann fysisk undersökning och kan komplettera med diagnostiska tester såsom röntgen eller annan bilddiagnostik vid behov. Målet är att fastställa en konkret diagnos och ge en behandlingsplan som kan omfatta både icke-kirurgiska alternativ och kirurgiska lösningar beroende på dina behov. Du får också möjlighet att ställa frågor och få tydlig information om nästa steg i din vård.
Vi erbjuder specialistbedömning och behandling av
Smärta och besvär i knän, höfter, axlar och rygg
Artros och degenerativa ledproblem
Skador som korsbandsskador eller seninflammationer
Bedömning inför eventuell kirurgi och uppföljning
Vi hjälper dig med besvär i knä, höft, axel, hand och fot. Fyll i vårt formulär så återkommer vi till dig inom ett par dagar. För frågor är du välkommen att ringa 010-499 86 00.
Kontakta ditt försäkringsbolag och be om att få tid hos oss så bokar de det första besöket.
Välkommen att kontakta Aleris Specialistvård Malmö Arena för mer information!
Hos oss får du snabb, trygg och högkvalitativ specialistvård – oavsett om du kommer via vårdgarantin, har sjukvårdsförsäkring eller söker vård privat. Vår klinik är lättillgänglig med smidiga kommunikationer, både med tåg ...
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
aleris.seTelefon