Synundersökning

Har du fått sämre syn? Boka in en synundersökning hos Synsam Stockholm Alvik redan idag! Optikern undersöker ögatDet kan vara bra att unders...

Boka tid hos Synsam Stockholm Alvik för Synundersökning.

från 199kr
Ungdom 13-19 år: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr, vid linser: fr. 799 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Optikern undersöker ögat

Det kan vara bra att undersöka dina ögon om du upplever problem med din syn för att upptäcka eventuella synfel. Skulle vi under synundersökningen upptäcka att du är i behov av synkorrigering, kan optikern hjälpa dig att skaffa glasögon och/eller linser med rätt styrka.

Hur går undersökningen till?

Inledningsvis tar vår optiker reda på hur du själv uppfattar din syn och ögonhälsa. Inför undersökningen kan det därför vara bra att veta ifall du har ärftlighet för synfel eller ögonsjukdomar. I nästa steg genomför optikern olika mätningar för att avgöra ifall du har någon typ av synfel. Skulle det visa sig att du har ett synfel som kan korrigeras med glasögon eller linser hjälper vi självklart till med att hitta rätt styrka för dig. Är det en något mer avvikande upptäckt får du remiss till en ögonläkare.

Boka en synundersökning hos oss på Synsam Stockholm Alvik redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam Stockholm Alvik erbjuder.

Bromma
Välkommen till oss på Synsam Stockholm Alvik! På Gustavslundsvägen 171 i Alvik hittar du vår välsorterade butik, där du kan hitta glasögon, linser och tillbehör från välkända märken. Du kan även boka olika sorters synundersökningar som genomförs av någon av våra legitimerade optiker. Vi finns här både för dig som ska skaffa glasögon för första gången och för dig som vill byta bågar. Ta hjälp av våra optiker Hos Synsam Stockholm Alvik hittar du legitimerade optiker med lång erfarenhet, som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan gälla för olika situationer, till exempel: Du har svårt att se på olika avstånd Du besväras av återkommande huvudvärk Du upplever ofta problem med trötta ögon Du vill skaffa linser Du vill skaffa glasögon Du ska ta körkort Vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina förutsättningar. Alla är välkomna, både unga och gamla! Våra optiker kan kontrollera din ögonhälsa Vi på Synsam Stockholm Alvik erbjuder ordentliga ögonhälsoundersökningar där vi undersöker hela ögat. Då kan du få svar på eventuella frågor om din ögonhälsa. Det rekommenderas till alla som fyllt 40 år att gå på regelbundna ögonhälsoundersökningar, så att man tidigt kan upptäcka tecken på de tre vanligaste ögonsjukdomarna: Grön starr Grå starr Åldersförändringar i gula fläcken Hitta dina nya glasögon hos Synsam Stockholm Alvik Vi på Synsam har ett stort utbud av glasögonbågar från många välkända märken och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Är du osäker på vad du ska välja kan våra rådgivare guida dig. Vi kan också erbjuda dig att hyra dina glasögon, tack vare vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Naturligtvis har vi också solglasögon, linsvätska och andra tillbehör. Du kan känna dig trygg hos oss Mycket kan hända under ett år och därför erbjuder vi dig stöd även efter att du gått hem med dina nya glasögon. Om dina glasögon skadas inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem utan någon extra kostnad. Skulle du uppleva att din syn försämrats under det första året är du dessutom välkommen tillbaka till oss för en kostnadsfri synundersökning. Tveka inte att boka en tid hos Synsam Stockholm Alvik på Gustavslundsvägen 171 redan idag!

Lördag