Skaffa linser

Om du har ett synfel och inte kan eller vill ha glasögon, är linser ett bra alternativ. Hos Synsam Hultsfred kan vi hjälpa dig.Så går det ti...

Boka tid hos Synsam Hultsfred för Skaffa linser.

från 799kr
För dig som redan har linser: 799 kr, för dig som aldrig haft linser: 999 kr.

Så går det till att skaffa linser

När du kommer till oss gör vi en grundlig undersökning för att kontrollera ögonhälsan och se ifall du har ett synfel som behöver korrigeras. Där det är aktuellt hjälper optikern till att säkerställa den styrka du behöver på dina linser. Vi anpassar linserna efter dina ögon och behov. Optikern ger dig råd i hur du sätter in och tar ut dem, samt hur du sköter dem på bästa sätt.

Boka ett besök hos Synsam Hultsfred för att hitta de bästa linserna för dina ögon!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam Hultsfred erbjuder.

Hultsfred
Välkommen till oss på Synsam Hultsfred! Du hittar oss på Bryggerigatan 6 i Hultsfred, vi kan hjälpa dig med allt som berör glasögon, linser och tillbehör. Hos oss får du träffa legitimerade optiker som kan utföra olika typer av synundersökningar och hitta rätt lösning för just dig. Vi har ett stort sortiment från välkända märken och kan både hjälpa dig som ska skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil. Synundersökning hos legitimerade optiker Vi på Synsam Hultsfred har lång erfarenhet och våra legitimerade optiker kan hjälpa dig med flera olika syntest. Det kan till exempel behövas när du: Har svårt att se på olika avstånd Vill skaffa linser Vill skaffa glasögon Ska ta körkort Besväras av återkommande huvudvärk Ofta har problem med trötta ögon Hos oss är både unga och gamla välkomna, och vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina behov. Vi hjälper dig att hitta rätt glasögon Hos oss på Synsam Hultsfred hittar du bågar från ett stort antal märken, för att du ska hitta rätt glasögon för dig. Du hittar även linsvätska, solglasögon och andra tillbehör i vår butik. Skulle du vilja hyra dina glasögon? Det kan du göra genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Olycksgaranti för att du ska känna dig trygg Synsam finns kvar som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om dina glasögon går sönder inom de första 365 dagarna så täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. Det betyder att vi reparerar eller byter ut dina glasögon åt dig. Skulle du få försämrad syn inom det första året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss - utan extra kostnad. Boka in dig hos oss på Synsam Hultsfred - välkommen!

Lunchstängt: 13-14