Stöd och rådgivning

Boka tid hos Familjeterapeuterna Syd i Göteborg för Stöd och rådgivning .

från 1100kr

Vi på Familjeterapeuterna Syd i Göteborg erbjuder stöd och rådgivning på vår mottagning, över telefon, chatt eller videosamtal. På ett enkelt sätt kan du få hjälp med frågor kring din egen eller en närståendes psykiska hälsa.

Vad kan jag få råd kring?

Du kan vända dig till oss i situationer som till exempel rör sig om stress, ångest, oro, relationsproblem eller problem på arbetet. Ibland räcker det med ett stödsamtal, men du kan även få vägledning om du behöver gå vidare till behandling. Tillsammans hittar vi då en lösning som passar dig bäst. Vi erbjuder dessa samtal till rabatterade priser för dig som är student, vid uppvisande av studentlegitimation.

Välkommen att kontakta oss på Familjeterapeuterna Syd i Göteborg!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Familjeterapeuterna Syd i Göteborg erbjuder.

Inom Vallgraven
Välkommen till Familjeterapeuterna Syd i Göteborg! Vår verksamhet startade 2012 och vi har sedan dess arbetat efter ledorden respekt, transparens och glädje. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra klienter personlig service, korta väntetider och möten med behandlare som har sökt sig till oss i syfte att ständigt utvecklas. Hos Familjeterapeuterna Syd ska alla känna sig välkomna och få möjlighet att växa – klienter såväl som anställda. Det här kan vi hjälpa dig med Familjeterapeuterna kan till exempel erbjuda tjänster som: Individuell psykoterapi Par- och familjeterapi Familjerådgivning Handledning och utbildning Stöd och rådgivning Digitala vårdtjänster Vi tillämpar inriktningar inom psykoterapin som psykodynamisk terapi, interpersonell terapi samt kognitiv beteendeterapi. Som komplement till behandlingarna kan vi också erbjuda mindfulness och medicinsk yoga. Vi har breda språkkunskaper och kan också förmedla tolk vid behov. Privata kunder och företag Genom att vi samarbetar med flera olika uppdragsgivare kan vi även erbjuda fler möjligheten att komma till oss, till exempel privatbetalande klienter, klienter med remiss från vårdcentralen eller via avtal med kommun och företag. Våra mottagningar Familjeterapeuterna har verksamhet på många orter i Sverige. Du hittar oss i: Stockholm - Gamla stan Stockholm - Östermalm, Humlegården Malmö Helsingborg Lund Uppsala Örebro Växjö Nässjö Rättvik Göteborg Kristianstad Vi har även mottagningar utanför Sverige, i: Köpenhamn Fuengirola Barcelona Varmt välkommen till Familjeterapeuterna Syd i Göteborg!

Vi jobbar här

Johan Hagström
Johan Hagström

Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden