Behöver du och din partner/familj hjälp att återfinna balans i er relation? Familjeterapeuterna Syd erbjuder par- och familjeterapi som kan öka närhet och intimitet, samt fördjupa er kärlek till varandra.
Likaväl som en nära relation kan vara underbar och innerlig, kan den i många fall även innebära känslomässiga utmaningar som kan vara svåra att hantera på egen hand. Många par fastnar i en balansakt mellan behovet av självständighet och behovet av gemenskap och närhet. Tillsammans med er terapeut får ni möjlighet att identifiera era negativa beteendemönster, och hjälp att utveckla ett fungerande samspelsmönster: att förbli sig själv i en relation samtidigt som man kan känna närhet och gemenskap.
Gruppterapi med en familjemedlem är möjligt med metoderna IPT-kort och KBT-kort. Du och din familjemedlem (om han/hon också går i psykoterapi via remiss hos våra behandlare) erbjuds då 4–5 gruppsamtal.
Välkommen till oss på Familjeterapeuterna Syd i Göteborg!
Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden