Stötvågsbehandling

Hos Agilokliniken Kista använder vi oss av stötvågsbehandling som behandlingsmetod vid exempelvis:TennisarmbågeHälsporreKalkaxelHälsporreHop...

Boka tid hos Agilokliniken Kista för Stötvågsbehandling.

890kr

• Hälsporre

• Hopparknä

• Kronisk hälseneinflammation

Vad är stötvågsbehandling?

Stötvågsbehandling, Shockwave Therapy, är en snabb, effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod. Stötvågorna underlättar läkningsprocessen och har en antiinflammatorisk effekt. Därtill sker en överstimulering av nervfibrerna som blockerar och minskar smärtstimuli och ökar därmed den smärtlindrande effekten. Stötvågorna bryter ner ärrvävnad och kalk i muskelfästen.

Välkommen att kontakta Agilokliniken Kista om du har några frågor!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Agilokliniken Kista erbjuder.
09.20Mån 2/6
11.30Tis 3/6
07.00Ons 4/6
1150 kr

Rinkeby-Kista
Välkommen till Agilokliniken Kista! År 1991 öppnade Christer Cromell och Patrik Sundström upp Stockholm/Tumba Naprapat & Idrottsskadeklinik. Sedan dess har vi bytt namn till Agilokliniken och du kan nu hitta Agilokliniken på 8 ställen: Stockholm City, Norrlandsgatan, Södermalm, Tumba, Arenastaden, Sickla, Slussen och Kista. Vår ambition är att ligga i framkant vad gäller teknisk utrustning och vi har därför utrustat samtliga kliniker med stötvågsutrustning och strömmaskiner. Vad kan vi på Agilokliniken Kista hjälpa just dig med? Agilokliniken Kista erbjuder effektiva och individuellt anpassade manuella behandlingar och vid behov även speciellt framtagna rehabiliteringsövningar. Vår målsättning är att du så snabbt som möjligt ska komma tillbaka till aktivt liv - ingen ska behöva ha ont i onödan! Vi står för kvalitet och effektivitet Vår ambition har hela tiden varit att utveckla företaget till en verksamhet som står för kvalité och behandlingsmässig effektivitet. Därför har vi varit noggranna med rekrytering av de naprapater som jobbar tillsammans med oss, samt hela tiden strävat efter att ligga i framkant vad gäller maskinell utrustning och vara pålästa vad gäller forskning kring besvär i rörelseapparaten. Att vara lyhörd och noggrann i undersökningsförfarandet anser vi vara mycket viktigt för att ställa så exakt diagnos som möjligt eftersom detta lägger grunden för en effektiv och bra behandling. Kontakta oss på Agilokliniken Kista om du har några frågor eller vill boka tid!

Vi jobbar här

Johanna Hermansson