Utprovning av arbetsplatshjälpmedel

Hörjämt

karta knapp bakgrund

Rådhusgatan 46, Östersund

Stängt idag

Hörjämt

Allt fler i yrkesverksam ålder har en hörselskada. Då kan arbetsplatshjälpmedel vara aktuellt, något Hörjämt kan hjälpa till med.

Hörjämt gör behovsutredning för arbetsplatshjälpmedel

Hörjämt gör behovsutredningar för att se om du förutom hörapparater skulle behöva andra hjälpmedel på jobbet. Även om du har bra hörapparater kan ibland det inte räcka till i arbetsmiljön (till exempel konferenser eller digitala möten), vilket kan leda till onödig stress för dig. Då kan hörseltekniska hjälpmedel vara aktuellt för dig. Hörjämt gör utredningar på din arbetsplats för att säkerställa att de är rätt typ av hjälpmedel för dig. En utredning görs efter du har fått beslut från Försäkringskassan där du kan ansöka om kostnadstäckning för utredning och hjälpmedel.

Användning av arbetsplatshjälpmedel som hjälper dig

Om audionomen drar slutsatsen om hjälpmedel som skulle passa dig och din situation så hjälper Hörjämt dig med installationen. För detta behöver du ha fått godkänt av Försäkringskassan. När hjälpmedlet är korrekt inställt och du har fått information om hur du använder det på bästa sätt så kommer det att hjälpa dig på jobbet.

Hörjämt är en Roger Certified Partner, vilket är en kvalitetstämpel från världens största tillverkare av hörseltekniska hjälpmedel för arbetsliv. Du kan därmed vara säker på att du får en högkvalitativ rehabilitering för din arbetsvardag.

Kontakta Hörjämt redan idag för information om arbetsplatshjälpmedel!

Om oss

Välkommen till Hörjämt - din audionom i Östersund!

Hörjämt finns på Rådhusgatan 46 i Östersund och drivs av Ralf Junvald, Leg. Audionom. Han har arbetat som audionom i över 15 år och har en bred erfarenhet inom hörselvården, både från landsting, privat hörselvård samt hörapparatstillverkare. Med stor passion för sitt yrke och sin mångåriga erfarenhet kan han hjälpa dig hitta skräddarsydda lösningar för din hörselsituation.

Hörjämt har även en klinik i Gullänge i Örnsköldsvik.

Detta kan du få hjälp med hos Hörjämt

Hos Hörjämt kan du besöka en audionom för att få hjälp med något av följande:

  • hörseltest

  • hörapparater

  • hörselskydd

  • arbetsplatshjälpmedel.

För utprovning av arbetsplatshjälpmedel kommer en audionom ut till din arbetsplats för att göra en bedömning om du skulle ha nytta av hörseltekniska hjälpmedel.

Modern hörselhjälp hos Hörjämt

Hos Hörjämt får du professionell hjälp och rådgivning om vilka hörapparater och andra produkter som passar dig bäst. Genom att erbjuda den senaste hörapparatstekniken, kan du få en lösning som är anpassad efter dina individuella behov och livsstil. Genom att visa dig hur du till exempel kan använda din mobiltelefon för att styra program och volym på vissa hörapparater, kan Hörjämt hjälpa dig till en komplett hörsel.

Boka en tid hos Hörjämt redan idag!

Informationen uppdaterades 14:09 - 28 mar, 2024

Vi jobbar här

Ralf Junvald

Ralf Junvald

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Endast tidsbokade besök.

Telefonnummer

010-585 1# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier