1/2

Synsam Hörsel Luleå

karta knapp bakgrund

Storgatan 34, Luleå

Öppet måndag från 08:00

Synsam Hörsel Luleå

Hörseltest

Pris: 275 kr

På Synsam Hörsel Luleå utför vi hörseltest, utan remiss. Vi använder oss av marknadens senaste utrustning!

Hur går ett hörseltest till?

Ett hörseltest, eller audiogram, tar ungefär en timme och är en helt smärtfri behandling. Testet ger svar på hur stor din hörselnedsättning är på respektive öra, vilken typ av hörselnedsättning det är och vilka ljud som påverkas. Utifrån hörseltestet gör vi sedan en rekommendation på vilka rehabiliteringsåtgärder som kan vara aktuella för just dig.

Boka tid för hörseltest hos oss på Synsam Hörsel Luleå!

Om oss

Välkommen till Synsam Hörsel Luleå - Synsams hörselklinik i Luleå!

Hos Synsam Hörsel Östersund kan du som är 18 år och har nedsatt hörsel få hjälp. Synsam Hörsel Luleå är en privat hörselklinik, och det innebär att du inte behöver någon remiss för att boka en tid hos deras legitimerade audionomer. Du hittar mottagningen på Storgatan 34 i Luleå.

Vi hjälper dig med dina hörselbehov

Synsam Hörsel Luleås kvalificerade audionomer erbjuder en omfattande service inom hörselvård. Från hörseltest och konsultation till val och anpassning av hörapparater, där vårt fokus ligger på att ge dig det bästa möjliga stödet. Vi kan skräddarsy en hörapparat som passar perfekt för dina individuella behov och önskemål. Om du lider av tinnitus kan vi också ge dig hjälp och vi har en stor nätverk av vårdgivare som vi kan hänvisa dig till vid behov.

Vi hjälper dig med batterier till din hörapparat

Alla hörapparater är idag batteridrivna och drivs av specialbatterier. Vi på Synsam Hörsel Luleå kan erbjuda batterier till de allra flesta hörapparater. Du hör två ljudsignaler när det är dags att byta batterier, och ljudet upprepas tills batteriet tar slut och hörapparaten stängs då av. När det sker hörs fyra ljudsignaler som indikerar att hörapparaten har slutat att fungera. Välkommen till Synsam Hörsel Luleå, för hjälp med nya batterier till din hörapparat! - Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp och prisgaranti på samtliga hörapparater i sortimentet.

Utbudet hos Synsam Hörsel Luleå

  • Hörseltest

  • Utprovning av hörapparater

  • Batterier till hörapparater

  • Behandling av tinnitus

  • Hörselskydd.

Om vi inte kan hjälpa dig med ditt hörselproblem slussar vi dig vidare till rätt vårdgivare. Vi har goda kontakter med externa öron-näsa-hals-specialister.

Välkommen att boka tid hos Synsam Hörsel Luleå redan idag!

Informationen uppdaterades 09:25 - 16 apr, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00

Om du har bokat besök innan ordinarie öppettid, möter audionomen upp dig utanför strax innan och släpper in dig.

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier