Vital Täby Centrum

karta knapp bakgrund

Esplanaden 11, Täby

Vital Täby Centrum

Hälsokontroll Man

Pris: 1590 kr

Test Magnesium

Pris: 190 kr

Test Kalium

Pris: 190 kr

Kalium behövs för kroppens nerv- och muskelfunktion och för att reglera blodtrycket. Du får i dig kalium via kosten, då kroppen inte kan producera kalium själv. I Test Kalium (“P-Kalium”), undersöks vätske- och elektrolytobalanser i kroppen.

Kan jag se om jag har kaliumbrist?

Efter att du lämnar prover för att testa kalium hos Vital Täby Centrum så får du en tydlig och enkel presentation i din personliga journal. Där förklarar Vital hur ditt kaliumvärde relaterar till referensvärden, det vill säga vad majoriteten av andra friska individer har för värden. Om du skulle ha ett förhöjt eller för lågt värde förklarar Vitals läkare vad det skulle innebära.

Vad ska jag tänka på innan jag lämnar blodprov för Test Kalium?

Glöm inte att ta med giltig legitimation till provtagningstillfället. Se gärna till att du vilar cirka 15 minuter innan du lämnar blodprovet.

Beställ ett test för kalium hos Vital Täby Centrum redan idag!

Test Testosteron

Pris: 290 kr

Om oss

Välkommen till Vital Täby Centrum!

Hos Vital kan du göra hälsokontroller för att få insikt i din kropp och hur du mår. Vital samarbetar med över 100 ackrediterade labb i Sverige. Det gör att du kan lämna blodprov oavsett var du befinner dig i landet! Hos de flesta finns drop-in, men i vissa fall behöver du boka tid.

Hos Vital kan dessutom hälsokontroller beställas av både privatpersoner och företag. Det enda som behövs är att du är över 18 år och har mobilt bank-ID.

I Täby Centrum samarbetar Vital med SYNLAB Täby Centrum Doktorn.

Vilka hälsokontroller erbjuder Vital Täby Centrum?

Vital erbjuder både omfattande hälsokontroller och individuella tester för dig som vet exakt vad du vill undersöka. För att göra det enkelt för dig har Vital tagit fram flera paket att välja mellan, beroende på hur många värden du vill undersöka, där vårt största paket “Vital Hälsokontroll Premium” tittar på hela 40 värden. Om du vill ha en hälsokontroll med ett mer specifikt fokus erbjuder Vital bland annat: 

 • Vital hälsokontroll Kvinna
 • Vital hälsokontroll Man
 • Vital hälsokontroll Järnbrist 
 • Vital hälsokontroll Sköldkörtel
 • Vital hälsokontroll Inflammation

Snabba svar med hälsokontroller från Vital

Så fort du gjort din beställning hos Vital kan du besöka provtagningen i Täby Centrum - de har inga väntetider. Därefter görs provet genom ett snabbt och enkelt blodprov utan remiss från läkare. Redan inom några dagar får du svar på ditt blodprov. Du kan sedan följa dina värden och se hur de utvecklas över tid i din personliga journal där resultaten presenteras enkelt och tydligt. Dessutom granskas alla dina resultat av en läkare som sedan kommenterar dem, så du får en bättre förståelse för vad de visar.

Skräddarsy dina egna hälsokontroller 

Det smidiga med Vital är att du kan välja ut enstaka hälsokontroller för att det ska passa just dig. Du kan till exempel beställa individuella tester med fokus på:

 • Magnesium
 • Kalium
 • Zink
 • Testosteron
 • Järn
 • Kolesterol

Vital är en registrerad vårdgivare och står under tillsyn av Inspektionen för vård och omsorg.

Boka din hälsokontroll hos Vital Täby Centrum redan idag!

Informationen uppdaterades 16:43 - 28 apr, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Drop-in-tider

Lunchstängt kl. 12.15–13.00
Måndag - Torsdag:07:45 - 16:00
Fredag:07:45 - 15:00

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier