1/4

Vital Karlstad

karta knapp bakgrund

Bryggaregatan 11, Karlstad

Vital Karlstad

Hälsokontroll Man

Pris: 1590 kr

Test Magnesium

Pris: 190 kr

Test Kalium

Pris: 190 kr

Kalium behövs för kroppens nerv- och muskelfunktion och för att reglera blodtrycket. Du får i dig kalium via kosten, då kroppen inte kan producera kalium själv. I Test Kalium (“P-Kalium”), undersöks vätske- och elektrolytobalanser i kroppen.

Kan jag se om jag har kaliumbrist?

Efter att du lämnar prover för att testa kalium hos Vital Karlstad så får du en tydlig och enkel presentation i din personliga journal. Där förklarar Vital hur ditt kaliumvärde relaterar till referensvärden, det vill säga vad majoriteten av andra friska individer har för värden. Om du skulle ha ett förhöjt eller för lågt värde förklarar Vitals läkare vad det skulle innebära.

Vad ska jag tänka på innan jag lämnar blodprov för Test Kalium?

Glöm inte att ta med giltig legitimation till provtagningstillfället. Se gärna till att du vilar cirka 15 minuter innan du lämnar blodprovet.

Beställ ett test för kalium hos Vital Karlstad redan idag!

Test Testosteron

Pris: 290 kr

Om oss

Varmt välkommen till Vital Karlstad!

Vital erbjuder hälsokontroller, för att du ska kunna få en bra bild av hur din kropp mår. Vital samarbetar med över 100 ackrediterade labb runt om i landet, vilket innebär att du kan lämna blodprov på ett provtagningsställe nära dig! De allra flesta erbjuder drop-in, medan andra har tidsbokning.

Hos Vital hjälper vi både privatpersoner och företag med hälsokontroller. För att göra en bokning behöver du ha tillgång till mobilt bank-ID och vara över 18 år.

I Karlstad samarbetar Vital med Encia, Karlstad Hälsomottagning på Bryggaregatan 11. 

Vital har ett stort utbud av hälsokontroller

Hos Vital kan du välja mellan olika hälsokontroller, beroende på vad det är du vill testa. Utbudet består av både omfattande hälsokontroller och individuella tester, för specifika områden. Det största paketet “Vital Hälsokontroll Premium” omfattar hela 40 värden, men om du vill ha en hälsokontroll med mer specifikt fokus erbjuder Vital också följande tester: 

 • Vital hälsokontroll Kvinna
 • Vital hälsokontroll Man
 • Vital hälsokontroll Järnbrist 
 • Vital hälsokontroll Sköldkörtel
 • Vital hälsokontroll Inflammation

Med Vitals hälsokontroller får du svar snabbt 

Direkt efter beställning kan du besöka provtagningen - de har inga väntetider. Testet görs i form av ett blodprov och kräver ingen remiss. Ditt provsvar kommer inom några dagar och dina resultat sammanställs på ett tydligt och översiktligt sätt i din personliga journal. Där kan du också följa dina värden och se hur dina värden utvecklas över tid. Dina resultat granskas och kommenteras alltid av en läkare, så att du förstår vad de betyder för dig.

Skräddarsy din hälsokontroll efter dina behov

Hos Vital har du möjlighet att skräddarsy din hälsokontroll utifrån dina behov. Du kan till exempel beställa individuella tester, som fokuserar på mer specifika områden:

 • Magnesium
 • Kalium
 • Zink
 • Testosteron
 • Järn
 • Kolesterol

Vital är en registrerad vårdgivare och står under tillsyn av Inspektionen för vård och omsorg.

Välkommen att boka en hälsokontroll hos Vital Karlstad, redan idag!

Informationen uppdaterades 16:45 - 28 apr, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier