Vital Upplands Väsby

karta knapp bakgrund

Dragonvägen 92, Upplands Väsby

Vital Upplands Väsby

Test Magnesium

Pris: 190 kr

Magnesium är en viktig mineral som påverkar många aspekter av vår hälsa. Till exempel hjälper magnesium våra muskler att fungera bra och skelettet att hålla sig starkt. Därför kan det vara bra att se till att du får i dig tillräckligt med magnesium om du ägnar dig mycket åt fysisk aktivitet eller om du ibland drabbas av svårförklarlig muskelsvaghet eller kramper. 

Vital Upplands Väsby hjälper dig få koll på dina magnesiumnivåer

När du har lämnat ditt prov hos Vital Upplands Väsby kommer du att få en lättförståelig presentation av ditt resultat i din individuella journal. Resultatet visar ditt aktuella magnesiumvärde och jämförs med referensvärdena för vad som är normalt för en frisk individ. Om något avviker från det vanliga, kommer Vitals läkare att förklara vad det kan innebära.

Det här ska du tänka på innan du lämnar prov

För att få ett korrekt resultat bör du 10 timmar innan provtagningen undvika alkohol, hård fysisk träning och fet mat. Det är också rekommenderat att du sitter och vilar i cirka 15 minuter innan du tar provet. 

Kom ihåg att ta med dig giltig legitimation till provtagningen! Om du är sjuk ska du inte lämna prov, utan vänta i så fall tills du är helt frisk.

Välkommen att beställa ditt test för magnesium hos Vital Upplands Väsby redan idag!

Test Kalium

Pris: 190 kr

Test Testosteron

Pris: 290 kr

Om oss

Välkommen till Vital Upplands Väsby!

Vital erbjuder hälsokontroller, för att du ska kunna få en bra bild av hur din kropp mår. Vital samarbetar med mer än 100 ackrediterade labb runt om i Sverige, vilket innebär att du kan lämna blodprov oavsett var du befinner dig i landet. I de flesta fall kan du komma och lämna prov på drop-in, men vissa labb kräver bokning i förhand.

Vital gör det enkelt för både privatpersoner och företag att beställa hälsokontroller. För att boka en kontroll behöver du dock vara över 18 år och ha tillgång till mobilt bank-ID.

I Upplands Väsby samarbetar Vital med Karolinska Laboratoriet på Dragonvägen 92.

De här hälsokontrollerna erbjuder Vital Upplands Väsby

Hos Vital kan du välja mellan omfattande hälsokontroller eller individuella tester, för specifika områden. För att göra det enkelt för dig har Vital utvecklat flera paket där det största, "Vital Hälsokontroll Premium", analyserar hela 40 värden. Om du vill ha en hälsokontroll med mer specifikt fokus erbjuder Vital också tester som riktar in sig på specifika områden, till exempel:

 • Vital hälsokontroll Kvinna
 • Vital hälsokontroll Man
 • Vital hälsokontroll Järnbrist 
 • Vital hälsokontroll Sköldkörtel
 • Vital hälsokontroll Inflammation

Med Vital får du snabbt svar på din hälsokontroll!

Vital erbjuder provtagning utan väntetider - så snart din beställning är gjord kan du besöka Vital Upplands Väsby på Dragonvägen 92. Du behöver ingen remiss för att lämna blodprov och inom bara några dagar får du svar på ditt test. Du kan enkelt följa dina värden över tid i din personliga journal och resultaten presenteras på ett klart och tydligt sätt. Dina resultat granskas och kommenteras alltid av en läkare, så att du förstår vad de betyder för dig.

Anpassa din hälsokontroll efter just dina behov

För att få en hälsokontroll som passar just dig kan du välja ut tester som fokuserar på specifika värden, som till exempel:

 • Magnesium
 • Kalium
 • Zink
 • Testosteron
 • Järn
 • Kolesterol

Vital är en registrerad vårdgivare och står under tillsyn av Inspektionen för vård och omsorg.

Välkommen att boka din hälsokontroll hos Vital Upplands Väsby redan idag!

Informationen uppdaterades 16:24 - 28 apr, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Drop-in-tider

Avvikande öppettider kan förekomma.
Måndag - Torsdag:08:00 - 16:00
Fredag:08:00 - 14:30

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier