1/4

Vital Gävle

karta knapp bakgrund

Nygatan 40, Gävle

Vital Gävle

Test Magnesium

Pris: 190 kr

Test Kalium

Pris: 190 kr

För att våra nerver och muskler ska fungera som de ska och för att reglera blodtrycket, är det viktigt att vi får i oss kalium. Eftersom kroppen inte själv kan producera kalium, är det genom kosten vi tillför det till vår kropp. Genom Test Kalium ("P-Kalium") kan vätske- och elektrolytobalanser i kroppen undersökas.

Hur kan jag se om jag har kaliumbrist?

När du har lämnat prover för att testa ditt kaliumvärde hos Vital Gävle, presenteras en tydlig sammanfattning i din personliga journal. I denna förklaras hur ditt värde ser ut jämfört med referensvärden för friska individer. Om ditt värde är för högt eller för lågt, kommer läkare på Vital att förklara innebörden av detta för dig.

Kom ihåg detta när du ska lämna prov för Test Kalium

För att lämna prov behöver du ha med dig giltig legitimation. Du bör också sitta och vila i 15 minuter innan du lämnar provet.

Tveka inte att beställa ett test för kalium hos Vital Gävle redan idag!

Test Testosteron

Pris: 290 kr

Om oss

Välkommen till Vital Gävle!

Vital erbjuder hälsokontroller, för att du ska kunna få en bra bild av hur din kropp mår. Vital samarbetar med mer än 100 ackrediterade labb runt om i Sverige, vilket innebär att du kan lämna blodprov oavsett var du befinner dig i landet. I de flesta fall kan du komma och lämna prov på drop-in, men vissa labb kräver bokning i förhand.

Vital gör det enkelt för både privatpersoner och företag att beställa hälsokontroller. För att boka en kontroll behöver du dock vara över 18 år och ha tillgång till mobilt bank-ID.

I Gävle samarbetar Vital med Encia, Gävle Hälsomottagning på Nygatan 40.

De här hälsokontrollerna erbjuder Vital Gävle

Hos Vital kan du välja mellan omfattande hälsokontroller eller individuella tester, för specifika områden. För att göra det enkelt för dig har Vital utvecklat flera paket där det största, "Vital Hälsokontroll Premium", analyserar hela 40 värden. Om du vill ha en hälsokontroll med mer specifikt fokus erbjuder Vital också tester som riktar in sig på specifika områden, till exempel:

 • Vital hälsokontroll Kvinna
 • Vital hälsokontroll Man
 • Vital hälsokontroll Järnbrist 
 • Vital hälsokontroll Sköldkörtel
 • Vital hälsokontroll Inflammation

Med Vital får du snabbt svar på din hälsokontroll!

Vital erbjuder provtagning utan väntetider - så snart din beställning är gjord kan du besöka Encia, Gävle Hälsomottagning på Nygatan 40. Du behöver ingen remiss för att lämna blodprov och inom bara några dagar får du svar på ditt test. Du kan enkelt följa dina värden över tid i din personliga journal och resultaten presenteras på ett klart och tydligt sätt. Dina resultat granskas och kommenteras alltid av en läkare, så att du förstår vad de betyder för dig.

Anpassa din hälsokontroll efter just dina behov

För att få en hälsokontroll som passar just dig kan du välja ut tester som fokuserar på specifika värden, som till exempel:

 • Magnesium
 • Kalium
 • Zink
 • Testosteron
 • Järn
 • Kolesterol

Vital är en registrerad vårdgivare och står under tillsyn av Inspektionen för vård och omsorg.

Välkommen att boka din hälsokontroll hos Vital Gävle redan idag! Tidsbokning krävs för besök.

Informationen uppdaterades 16:40 - 28 apr, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Besökstider

Måndag - Torsdag:08:30 - 11:00

Tidsbokning krävs efter bokning

Besöksadress

Nygatan 40, Gävle

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier