Vital Falköping

karta knapp bakgrund

Danska vägen 62, Falköping

Vital Falköping

Hälsokontroll Man

Pris: 1590 kr

Test Magnesium

Pris: 190 kr

Test Kalium

Pris: 190 kr

Kalium är en nödvändig beståndsdel för kroppens nerv- och muskelfunktion samt för att reglera blodtrycket. Kroppen kan inte själv producera kalium, så det är viktigt att få i sig via kosten. Test Kalium ("P-Kalium") används för att undersöka vätske- och elektrolytobalanser i kroppen

Hur kan jag upptäcka om jag lider av kaliumbrist?

När du har lämnat in dina prover för kaliumtest på Vital Falköping, kommer du att få en lättförståelig och enkel rapport i din personliga journal. Rapporten förklarar hur dina kaliumvärden relaterar till referensvärden, det vill säga vad majoriteten av andra friska individer har för värden. Om ditt resultat visar förhöjda eller för låga värden, kommer Vitals läkare att förklara vad det innebär.

Vad ska jag tänka på innan jag lämnar blodprov för Test Kalium?

Glöm inte att ta med giltig legitimation när du kommer för din provtagning. Innan du lämnar ditt blodprov bör du också se till att vila i cirka 15 minuter.

Beställ ett test för kalium hos Vital Falköping idag!

Test Testosteron

Pris: 290 kr

Om oss

Välkommen till Vital Falköping– platsen för att ta hand om din hälsa!

Hos Vital Falköping kan du göra en omfattande hälsokontroll som ger dig inblick i din kropp och hur du mår. Vital arbetar tillsammans med över 100 ackrediterade laboratorier runt om i Sverige, vilket innebär att du kan lämna blodprov nästan var som helst i landet där du befinner dig. Hos de flesta av våra provtagningsställen finns drop-in, men i vissa fall behöver du boka tid.

Vital är öppet för både privatpersoner och företag, och det är enkelt att boka en hälsokontroll med hjälp av ditt mobila BankID.

Kom och besök oss på Unilabs Falköping provtagning vid Skaraborgs sjukhus i Falköping för att ta ett steg mot bättre hälsa!

Vad för slags hälsokontroller erbjuder Vital Falköping?

Hos Vital finns möjlighet att välja mellan omfattande hälsokontroller för en helhetsbild av din hälsa samt individuella tester för mer specificerade undersökningar. Det finns flera paket att utgå ifrån, där det största “Vital Hälsokontroll Premium” inkluderar hela 40 värden. För den som vill ha hälsokontroll med ett mer specifikt fokus erbjuder Vital:

 • Vital hälsokontroll Kvinna
 • Vital hälsokontroll Man
 • Vital hälsokontroll Järnbrist 
 • Vital hälsokontroll Sköldkörtel
 • Vital hälsokontroll Inflammation

Hos Vital kan du säkerställa din hälsa snabbt och enkelt!

Direkt efter din beställning hos Vital kan du besöka deras provtagning, där de inte har några väntetider. Därefter görs provet genom ett snabbt och enkelt blodprov som inte kräver remiss från din doktor. På bara några dagar kan du förvänta dig provsvar. Du kan sedan följa dina värden som visas tydligt och enkelt i din personliga journal, och se hur de utvecklas över tid.

Dessutom kan en läkare granska dina resultat och ge feedback på vad de betyder. På detta sätt kan du få en bättre förståelse för din hälsa och hur den förändras.

Anpassa dina egna hälsokontroller med Vital

Det bästa med Vital är att du kan välja de specifika hälsokontroller du behöver för dina individuella behov. Du har möjlighet att beställa individuella tester som fokuserar på:

 • Magnesium
 • Kalium
 • Zink
 • Testosteron
 • Järn
 • Kolesterol

Sätt igång med din egna hälsoundersökning genom att boka tid hos Vital Falköping idag!

Informationen uppdaterades 16:38 - 28 apr, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Drop-in-tider

Måndag - Torsdag:07:30 - 15:30
Fredag:07:30 - 13:00

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier