1/4

Vital Södertälje Tallhöjden

karta knapp bakgrund

Tallhöjdsvägen 1, Södertälje

Vital Södertälje Tallhöjden

Hälsokontroll Man

Pris: 1590 kr

Test Magnesium

Pris: 190 kr

Magnesium är av yttersta vikt för musklernas funktion och bibehållandet av ett starkt skelett. Det är även viktigt för tandhälsan. För de som utövar intensiv fysisk aktivitet, är det rekommenderat att veta om man intar tillräckligt av magnesium. Dessutom kan det vara klokt att undersöka magnesiumnivåerna i kroppen om man upplever oförklarlig muskelsvaghet eller kramper.

Finns det något sätt att fastställa om jag lider av brist på magnesium?

Efter att du tagit ett blodprov för att testa ditt magnesiumvärde på Vital Södertälje Tallhöjden, kommer du att få en enkel och lättförståelig rapport i din personliga journal. Där kommer ditt magnesiumvärde att presenteras och jämföras med referensvärdena, som är vad de flesta friska personer har för värden. Om du har ett avvikande värde, högt eller lågt, kommer Vitals läkare att förklara vad det innebär.

Vad är viktigast att tänka på inför blodprovet för Test Magnesium?

Se till att du tar med en giltig ID-handling när du ska lämna blodprov och försök vila i cirka 15 minuter innan provtagningen. Det är också viktigt att undvika alkohol, hård fysisk träning och fet mat under de 10 timmarna som leder upp till provtagningen.

Om du vill beställa ditt test för magnesium hos Vital Södertälje Tallhöjden, är du välkommen att göra det redan idag.

Test Kalium

Pris: 190 kr

Test Testosteron

Pris: 290 kr

Om oss

Välkommen till Vital Södertälje Tallhöjden – platsen för att ta hand om din hälsa!

Hos Vital Södertälje Tallhöjden kan du göra en omfattande hälsokontroll som ger dig inblick i din kropp och hur du mår. Vital arbetar tillsammans med över 100 ackrediterade laboratorier runt om i Sverige, vilket innebär att du kan lämna blodprov nästan var som helst i landet där du befinner dig. Hos de flesta av våra provtagningsställen finns drop-in, men i vissa fall behöver du boka tid.

Vital är öppet för både privatpersoner och företag, och det är enkelt att boka en hälsokontroll med hjälp av ditt mobila BankID.

Kom och besök oss på Unilabs Tallhöjden närlaboratorium vid Tallhöjdsvägen 1-3 i Södertälje för att ta ett steg mot bättre hälsa!

Vad för slags hälsokontroller erbjuder Vital Södertälje Tallhöjden?

Hos Vital finns möjlighet att välja mellan omfattande hälsokontroller för en helhetsbild av din hälsa samt individuella tester för mer specificerade undersökningar. Det finns flera paket att utgå ifrån, där det största “Vital Hälsokontroll Premium” inkluderar hela 40 värden. För den som vill ha hälsokontroll med ett mer specifikt fokus erbjuder Vital:

 • Vital hälsokontroll Kvinna
 • Vital hälsokontroll Man
 • Vital hälsokontroll Järnbrist 
 • Vital hälsokontroll Sköldkörtel
 • Vital hälsokontroll Inflammation

Hos Vital kan du säkerställa din hälsa snabbt och enkelt!

Direkt efter din beställning hos Vital kan du besöka deras provtagning, där de inte har några väntetider. Därefter görs provet genom ett snabbt och enkelt blodprov som inte kräver remiss från din doktor. På bara några dagar kan du förvänta dig provsvar. Du kan sedan följa dina värden som visas tydligt och enkelt i din personliga journal, och se hur de utvecklas över tid.

Dessutom kan en läkare granska dina resultat och ge feedback på vad de betyder. På detta sätt kan du få en bättre förståelse för din hälsa och hur den förändras.

Anpassa dina egna hälsokontroller med Vital

Det bästa med Vital är att du kan välja de specifika hälsokontroller du behöver för dina individuella behov. Du har möjlighet att beställa individuella tester som fokuserar på:

 • Magnesium
 • Kalium
 • Zink
 • Testosteron
 • Järn
 • Kolesterol

Sätt igång med din egna hälsoundersökning genom att boka tid hos Vital Södertälje Tallhöjden idag!

Informationen uppdaterades 16:37 - 28 apr, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Drop-in-tider

Måndag - Torsdag:07:45 - 15:30
Fredag:07:45 - 15:00

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier