1/5

Mama Mia Täby BVC

karta knapp bakgrund

Östra Galleriagången 2013, Täby

Mama Mia Täby BVC

Hos oss kan du få stöd och hjälp kring amning. 

Amningshjälp hos Mama Mia Täby BVC

På amningsmottagningen kan vi hjälpa dig om det uppstår olika problem under din amningsperiod. Du kan också vända dig till oss om du har upplevt tidigare amning som svår och otillfredsställande, och vill ha stöd i nästkommande amning.

Välkommen att kontakta oss på Mama Mia Täby BVC om du behöver hjälp eller stöd kring amning. 

Om oss

Varmt välkommen till Mama Mia Täby BVC! 

Mama Mia Täby BVC hittar du i nya fina lokaler mitt i Täby Centrum. Vi erbjuder barnhälsovård, och våra erfarna sköterskor följer er från det att barnet är nyfött tills det att de börjar skolan!

Det här kan vi hjälpa till med

På Mama Mia Täby BVC sätter vi dig och ditt barn i fokus. Hos oss får du stöd och information under de första åren i ditt barns liv. Du kan få hjälp med frågor som rör mat, sömn, skrik, oro och barnets utveckling. Vi erbjuder också stöd kring amning och föräldrautbildning. 

Mama Mia Täby BVC arbetar efter barnhälsovårdens basprogram och det svenska vaccinationsprogrammet, som innefattar bland annat läkarbesök och hembesök under barnets första år, samt regelbundna hälsokontroller och vaccinationer.

Mama Mias värdegrund

Vi på Mama Mia tycker det är viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor.

Om Mama Mia

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning, och vi har ett tjugotal mottagningar i Stockholm och Skåne. Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig genom graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas naturligtvis efter just era individuella önskemål och behov, för vi vet att varje familj är unik!

Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm.

Välkommen att besöka oss på Mama Mia Täby BVC!

Informationen uppdaterades 09:04 - 14 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Telefonnummer

08-4006#### Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier