Tandblekning - för dig över 19 år

Boka tid hos Smile Vällingby för Tandblekning - för dig över 19 år.

3763kr

Hos Smile Vällingby kan du som vill ha vitare tänder få hjälp med tandblekning. Innan du gör en tandblekning hemma behöver du oftast göra en undersökning på vår klinik först. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år.

Tandblekning hemma

Om du vill bleka dina tänder hemma, kan vi på Smile Vällingby hjälpa dig med det. Så här går det till:

1. Besök oss på Smile Vällingby så gör vi en avgjutning av dina tänder.

2. Du får plastskenor efteråt, som är anpassade till formen på dina tänder.

3. Hemma fyller du plastskenorna med blekningsgel, som du sedan sätter över tänderna.

Behandlingen behöver troligtvis upprepas några gånger för att ge bra effekt.

Så länge håller tandblekning

Hur länge din tandblekning håller beror på hur väl du tar hand om dina tänder. Generellt säger man att tandblekning håller i ungefär 2 år, men om du till exempel snusar eller dricker mycket kaffe kan hållbarheten bli kortare.

Varmt välkommen på tandblekning hos Smile Vällingby!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Vällingby erbjuder.
14.30Tor 3/7
14.30Tor 3/7
1250 kr
fr.395 kr

Smile Vällingby
Varmt välkommen till Smile Vällingby! På Vemdalsgatan 53 i Vällingby hittar du Smile Tandvård. Här arbetar erfarna och skickliga tandläkare och tandhygienister, som kan ge dig hjälp med det mesta inom tandvård. Hos oss kan du förvänta dig korta väntetider, personligt bemötande och högkvalitativ tandvård. Behandlingar på Smile Stockholm Vällingby: Allmäntandvård Akut tandvård Tandhygienistbehandling Tandblekning Tandstensborttagning Tandrengöring Snarkskena. Barn- och ungdomstandvård  Om din behandling kräver specialistkompetens har vi även nära tillgång till specialisttandvård i Stockholmsområdet. Allt du behöver för en god munhälsa livet ut, helt enkelt! Hela familjen är välkommen Du kan själv välja vem som ska ta hand om dina barn tänder. Vi erbjuder en modern och trygg tandvård för såväl familjens äldsta som yngsta. Oavsett om ditt besök gäller dig själv eller dina barn, så är du i trygga händer hos oss. Vet du vad det bästa är? Hos oss är tandvård för barn och ungdomar nämligen helt kostnadsfri upp till 19 års ålder. Du har valet att antingen lista ditt barn hos Smile Tandvård Stockholm Vällingby eller enkelt boka barn- och ungdomstandvård direkt online. Akut tandvärk? Vi hjälper dig omgående Är du i behov av akut tandvård? Hos oss får du alltid hjälp med kort varsel! Hitta till Smile Vällingby Smile Vällingby ligger på Vemdalsgatan 53 i Vällingby, 2 minuters gångväg från Råcksta tunnelbanestation. Om du kör bil finns ett parkeringshus alldeles i anslutning till kliniken. Välkommen att boka tid på Smile Vällingby!

Smile Vällingby har fått övervägande positiva recensioner. Den fantastiska personalen, proffsiga bemötandet och snabba behandlingarna lyftes fram av många patienter. Många nämnde också god kommunikation och hög kompetens bland tandläkarna och tandhygienisterna. Några recensenter uppskattade även den smärtfria behandlingen. Inga betydande klagomål omnämns.
Snabba behandlingar
God kommunikation
Hög kompetens
Smärtfri behandling
barn, tandläkarskräck, allmäntandvård, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (8) & Vården (1).

4.5
1 omdöme
4.5
Stefan K.
13 feb, 2023
Jättenöjd med mitt besök hos tandläkaren

Måndag
Tisdag