Synsam Södertälje Jovisgatan

karta knapp bakgrund

Jovisgatan 4, Södertälje

Öppet idag från 09:00

Synsam Södertälje Jovisgatan

Synundersökning

Pris från: 199 kr

Skaffa glasögon

Pris från: 199 kr

Skaffa linser

Pris från: 799 kr

Ögonhälsoundersökning

Pris från: 1199 kr

Hur är din ögonhälsa? Få en uppfattning genom att göra en ögonhälsoundersökning hos oss på Synsam Södertälje Jovisgatan.  

Vi gör en noggrann undersökning av hela ögat

Om man är orolig för sin ögonhälsa, kan man göra en ögonhälsoundersökning hos oss. Då genomför vi utförlig och noggrann undersökning av dina ögon för att upptäcka eventuella åldersförändringar i ögat. Dessa mätningar ingår:

  • Trycket i ögat
  • Ögats synfält
  • Ögonbottenfotografering

Vad är syftet med en ögonhälsoundersökning?

Om man går på regelbundna ögonhälsoundersökningar är det lättare för optikern att tidigt upptäcka eventuella problem med ögonen. Med hjälp av den senaste tekniken kan optikern se tecken på någon av de tre vanligaste ögonsjukdomarna: grå starr, grön starr eller åldersförändringar i gula fläcken. Vi rekommenderar att du går på regelbundna ögonhälsoundersökningar om du är över 40 år. 

Ifall optikern hittar något som är avvikande eller tecken på några av de ovan nämnda sjukdomarna, skickas en remiss till en ögonläkare som hjälper dig vidare.

Få koll på din ögonhälsa och boka en ögonhälsoundersökning hos Synsam Södertälje Jovisgatan idag!

Om oss

Varmt välkommen till Synsam Södertälje Jovisgatan!

På Jovisgatan 4 hittar du vår välsorterade butik, där vi kan hjälpa dig som behöver glasögon, linser eller tillbehör. Våra legitimerade optiker kan utföra olika typer av syntest och undersökningar, så att vi kan hitta den bästa lösningen för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment med produkter från välkända märken, och till oss är du välkommen vare sig du ska skaffa glasögon för första gången eller bara vill uppdatera din stil.

Synundersökning hos legitimerade optiker

Vi på Synsam Södertälje Jovisgatan har lång erfarenhet och våra legitimerade optiker kan hjälpa dig med flera olika syntest. Det kan till exempel behövas när du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Vill skaffa linser
  • Vill skaffa glasögon
  • Ska ta körkort
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har problem med trötta ögon

Hos oss är både unga och gamla välkomna, och vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina behov.

Vi hjälper dig att hitta rätt glasögon

Hos oss på Synsam Södertälje Jovisgatan hittar du bågar från ett stort antal märken, för att du ska hitta rätt glasögon för dig. Du hittar även linsvätska, solglasögon och andra tillbehör i vår butik. Skulle du vilja hyra dina glasögon? Det kan du göra genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle.

Uppföljning det första året

Mycket kan hända på ett år och hos Synsam finns vi som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Skulle de gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti, och vi reparerar eller byter ut dem åt dig. Om du märker att du fått ytterligare försämrad syn inom det första året är du naturligtvis också välkommen tillbaka till oss för en ny synundersökning, utan någon extra kostnad.

Varmt välkommen att boka en tid hos Synsam Södertälje Jovisgatan på Jovisgatan 4!

Informationen uppdaterades 15:12 - 20 sep, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:09:00 - 18:00
Lördag:10:00 - 15:00
Söndag:11:00 - 15:00

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier