Tandblekning

LÀngtar du efter att fÄ ett vitare leende? Hos Smile Norrköping kan vi hjÀlpa dig med en effektiv och skonsam tandblekning.Innan du gör en t...

LĂ€s mer

Boka tid hos Smile Norrköping för Tandblekning.

3763kr
Konsultation kostar 395 kr.

Innan du gör en tandblekning hemma behöver du oftast göra en undersökning pÄ vÄr klinik först.

Tandblekning hemma

Vissa föredrar att sjÀlva bleka sina tÀnder hemma. Innan du kan genomföra en tandblekning hemma sÄ fÄr du först komma till oss pÄ Smile i Norrköping för att göra en avgjutning av dina tÀnder. Du fÄr med dig plastskenor som Àr formade efter dina tÀnder som du först fyller med blekmedel och sedan sÀtter över tÀnderna. Behandlingen kan göras antingen pÄ dagen eller kvÀllen och krÀver oftast nÄgra dagars upprepning.

Varmt vÀlkommen att boka tid för tandblekning hos oss pÄ Smile Norrköping!

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som Smile Norrköping erbjuder.
07.40Idag
07.40Imorgon
07.40Tor 26/6
Se alla tillgÀngliga tider
Du fÄr ett kostnadsförslag.
08.10MÄn 30/6
fr.1152 kr
07.40Idag
07.40Imorgon
07.10Tor 26/6
1190 kr
Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden
fr.395 kr

Norrköping
VÀlkommen till Smile Norrköping! Varmt vÀlkommen till oss pÄ Smile i Norrköping. Du hittar vÄr klinik pÄ Drottninggatan 36. VÄra tandlÀkare, tandhygienister, tandsköterskor och specialister tar hand om din munhÀlsa med kvalitet och personligt bemötande. Behandlingar pÄ Smile Norrköping AllmÀntandvÄrd Akut tandvÄrd tandhygienistbehandling Estetisk tandvÄrd Tandblekning Tandimplantat Osynlig tandstÀllning (Invisalign) Barn- och ungdomstandvÄrd Om du Àr i behov av specialisttandvÄrd har vi en kirurg och parodontolog pÄ plats. Har du akuta besvÀr? Vi hjÀlper dig alltid med kort varsel Har du drabbats av akut tandvÀrk eller varit med om en olycka som orsakat skada pÄ dina tÀnder? DÄ finns vi hÀr. Vi erbjuder akut tandvÄrd med kort varsel nÀr du behöver. FamiljetandvÄrd hos Smile Norrköping Vi vÀlkomnar dig som barn, senior eller mitt emellan och hela familjen kan sjÀlvklart gÄ till samma tandlÀkare. TandvÄrden hos oss Àr kostnadsfri upp till 19 Är. Behöver du hjÀlp att lista ditt barn hos oss Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss sÄ hjÀlper vi dig med det samt att hitta en passande tid för besöket. Hitta till Smile Norrköping Kliniken ligger centralt i Norrköping vilket gör det enkelt att ta kollektivtrafiken till kliniken och parkering finns i nÀra anslutning. Kontakta oss pÄ Smile i Norrköping för att boka tid redan idag!
LĂ€s mer om mottagningen

Baserat pÄ 13 textrecensioner*
Smile Norrköping fÄr ofta beröm för sitt fantastiska bemötande och sina proffsiga och skickliga tandlÀkare. MÄnga patienter uppskattar den snabba akutvÄrden och att det Àr lÀtt att boka tider. Kliniken Àr centralt belÀgen, vilket underlÀttar besöken, och den Àr sÀrskilt bra för barn. DÀremot finns det nÄgra som har haft problem med kommunikation och uteblivna recept, samt att betalplanen kan förbÀttras.
MÄnga tycker
DÄlig kommunikation
Uteblivna recept
DÄlig betalplan
SÀrskilt lÀmplig för
allmÀn tandvÄrd, akut tandvÄrd, barn, estetisk tandvÄrd
*Sammanfattat frĂ„n Facebook (6), Google (5), Hitta (1) & VĂ„rden (1).

Omdömen frÄn patienter

1 omdöme
VÄrdkvalitet
TillgÀnglighet
‱
Axel H.
21 jul, 2023
Fick akut tandhjÀlp till vÄr 4.Äring som ramlade in i ett bord med ansiktet och skadade tÀnderna. Mycket snabb och trevlig hjÀlp nÀr man som mest behöver det.

MÄndag - Torsdag

MÄndag - Onsdag

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.