Tandblekning

Boka tid hos Smile Bollnäs för Tandblekning.

3763kr
Konsultation kostar 395 kr.

Längtar du efter att få ett vitare leende? Hos Smile Bollnäs kan vi hjälpa dig med en effektiv och skonsam tandblekning. Innan du gör en tandblekning hemma behöver du oftast göra en undersökning på vår klinik först.

Tandblekning hemma

Vissa föredrar att själva bleka sina tänder hemma. Innan du kan genomföra en tandblekning hemma så får du först komma till oss på Smile Bollnäs för att göra en avgjutning av dina tänder. Du får med dig plastskenor som är formade efter dina tänder som du först fyller med blekmedel och sedan sätter över tänderna. Behandlingen kan göras antingen på dagen eller kvällen och kräver oftast några dagars upprepning.

Varmt välkommen att boka tid för tandblekning hos oss på Smile Bollnäs!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Bollnäs erbjuder.

Bollnäs
Varmt välkommen till oss på Smile i Bollnäs! Välkommen till oss på Collinigatan 2 i Bollnäs! Vi på Smile Bollnäs erbjuder tandvård för dig i alla åldrar. Hos oss arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor för att ge dig så bra tandvård som möjligt. Behandlingar hos Smile Bollnäs Allmäntandvård Akuttandvård Tandimplantat Estetisk tandvård Tandblekning Hygienistbehandling Du kan känna dig trygg hos Smile Bollnäs Vi har många års erfarenhet av tandvård och vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga vård. Drabbas du av akuta tandvårdsbesvär finns vi på Smile Bollnäs där för dig. Skicka in din bokningsförfrågan till oss redan idag! Varmt välkommen att boka en tid hos Smile i Bollnäs!

Smile Bollnäs är uppskattat för sitt varma bemötande och kunniga personal. Atmosfären är hemtrevlig och det är enkelt att ta med barnen. Servicen är alltid professionell och det finns en känsla av trygghet hos patienterna. Enstaka har nämnt väntetid och tidsbokningsproblem som områden för förbättring.
Värmande bemötande
Proffsig service
Barnvänligt
Liten väntetid
Svårt med tider ibland
barn, akut tandvård, tandimplantat, tandblekning
*Sammanfattat från Facebook (14), Google (2) & Hitta (1).

Måndag - Tisdag
Onsdag - Torsdag