Synundersökning

Boka in din synundersökning hos en av våra optiker på Holmquist Optik Synsam Öster på Rudbecksgatan 121. Våra optiker undersöker din syn ...

Boka tid hos Holmquist Optik Synsam Öster för Synundersökning.

från 199kr
Ungdom 13-19 år: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr, vid linser: fr. 799 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Våra optiker undersöker din syn

Har du haft problem med din syn på sistone, kan det vara aktuellt att undersöka ögonen för att se om du har ett eventuellt synfel. Skulle du behöva korrigera din syn, hjälper någon av våra legitimerade optiker dig att skaffa glasögon och/eller linser.

Vad gör optikern vid en undersökning?

Innan ditt besök hos optiker är det bra om du kollar upp om synfel eller ögonsjukdomar är ärftliga i din familj. Det underlättar för våra optiker när de ska bedöma din syn. Olika mätningar görs för att se ifall du har någon typ av synfel. Upptäcker optikern ett synfel som kan korrigeras med glasögon eller linser, så får du hjälp att hitta rätt styrka för din syn så du ska se bättre. Om något mer avvikande upptäcks i dina ögon får du remiss till en ögonläkare.

Välkommen att boka din synundersökning hos oss på Holmquist Optik Synsam Öster!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Holmquist Optik Synsam Öster erbjuder.

Örebro
Välkommen till Holmquist Optik Synsam Öster! Behöver du hjälp med att skaffa glasögon eller linser? Då är du välkommen till vår välsorterade butik på Rudbecksgatan 121 i Örebro. Här kan våra legitimerade optiker hjälpa dig med olika sorters synundersökningar. Du hittar glasögon, linser och tillbehör från välkända märken hos oss, och självklart hjälper vi både dig som behöver skaffa glasögon för första gången eller dig som bara vill uppdatera din stil. Ta hjälp av våra optiker Hos Holmquist Optik Synsam Öster hittar du legitimerade optiker med lång erfarenhet, som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan gälla för olika situationer, till exempel: Du har svårt att se på olika avstånd Du besväras av återkommande huvudvärk Du upplever ofta problem med trötta ögon Du vill skaffa linser Du vill skaffa glasögon Du ska ta körkort Vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina förutsättningar. Alla är välkomna, både unga och gamla! Gör din ögonhälsoundersökning hos oss Ibland kan man känna sig orolig för sin ögonhälsa. Vi rekommenderar alla som fyllt 40 år att göra regelbundna ögonhälsoundersökningar. Vid en utförlig ögonhälsoundersökning hos oss på på Holmquist Optik Synsam Öster tittar vi på hela ögat. På så sätt kan våra optiker tidigt upptäcka tecken på de tre vanligaste ögonsjukdomarna: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken. Skaffa glasögon enkelt hos oss på Holmquist Optik Synsam Öster Hos oss kan du: hitta bågar från ett stort antal märken hitta solglasögon, linsvätska samt olika tillbehör hyra dina glasögon genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle Olycksgaranti för att du ska känna dig trygg Synsam finns kvar som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om dina glasögon går sönder inom de första 365 dagarna så täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. Det betyder att vi reparerar eller byter ut dina glasögon åt dig. Skulle du få försämrad syn inom det första året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss - utan extra kostnad. Boka in dig hos oss på Holmquist Optik Synsam Öster - välkommen!

Holmquist Optik Synsam Öster erbjuder professionell och hjälpsam service, med ett brett sortiment för både glasögon och linser. Kundservicen uppskattas av många, och personalen är både trevlig och kunnig. Några recensenter hade dock negativa upplevelser med felaktiga leveranser och problematiska synundersökningar för körkort. Förbättring av prisinformation är önskvärd. Perfekt för de som vill ha ett brett urval och kvalitet.
Proffsigt bemötande
Hjälpsam personal
Snabb service
Kundservice i toppklass
Stort sortiment
Kvalitetsbågar
Felaktiga glasögon levererade
Problem med synundersökning för körkort
Prisuppgifter otydliga
Missnöje med tidigare glasögon
Glasögon, linser, ögonhälsa
*Sammanfattat från Facebook (12) & Google (7).

Lördag