På Victoriakliniken utför vi allt från klassiska ansiktsbehandlingar med produkter från Zo Skin samt Noon Aestetics till avancerade behandlingar med kemiska peelingar, microneedling, dermaprasion, laser, samt Morpheus8.
För påverka huden hälsa och dess utstrålning behöver man oftast behandla i flera av hudens lager. Vi har därför utvecklat ett flertal olika behandlingspaket som anpassas efter just dina individuella behov. Det är just genom det som vi kan hjälp din hud att må så bra som möjligt. Du kan välja en behandling som fokuserar på ett lager eller ett behandlingspaket som behandlar flera av dina lager.
Kontakta Victoriakliniken City, så hjälper vi dig att skräddarsy en behandlingsplan utifrån dina behov och önskemål för bästa resultat!
Victoriakliniken har expanderat och öppnat på Karlaplan, centralt i Stockholm. På Victoriakliniken City konsulterar Dr. Charles Randquist, Jessica Gahm och Dr. Marie Jaeger. Våra plastikkirurger har lång erfarenhet inom både estetisk- och rekonstruktiv plastikkirurgi oc...

Webbsida
victoriakliniken.comTelefon