Fot- och underbensmassage

Stela fötter och vader? Hos Pean Medicinsk Fotvård - Medicinsk fotvård i Uppsala, kan du få fot- och underbensmassage! Därför kan du gynn...

Boka tid hos Pean Medicinsk Fotvårdsklinik - Medicinsk fotvård i Uppsala för Fot- och underbensmassage.

Fot- och underbensmassage

Därför kan du gynnas av en fot- och underbensmassage

Den uppenbara effekten av en fot- och underbensmassage är naturligtvis att spänningar i benen och fötterna löses upp, och fötterna blir mjukare. Men det ger också en stunds skön avkoppling och återger både energi och spänst till fötterna. Massagen ökar också cirkulationen, vilket kan motverka tyngd, svullnad och trötthet i benen.

Alla har nytta av en massage!

Vem som helst kan få och ha nytta av en fot- och underbensmassage, och den kan vara särskilt gynnsam för dig som känner dig svullen i underben eller fötter. Behandlingen passar speciellt bra för:

• Gravida
  • Diabetiker
  • Idrottare
  • Yrkesgrupper där fötter och ben belastas mycket

Boka tid för en skön fot- och underbensmassage hos oss på Pean Medicinsk Fotvårdsklinik - Medicinsk fotvård i Uppsala!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Pean Medicinsk Fotvårdsklinik - Medicinsk fotvård i Uppsala erbjuder.

Boländerna
Välkommen till Pean Medicinsk Fotvårdsklinik - Medicinsk fotvård i Uppsala! Här får du sköna behandlingar för fötterna, allt från fotmassage och nagelvård, till behandling av specifika besvär, som liktorn eller hälsprickor. Här kan du även få hjälp med att ta fram hålfotsinlägg från märket Formthotics och få nagelkorrigering med gelé. Kliniken drivs av Eugenia Bergström, diplomerad medicinsk fotterapeut och medlem i Sveriges Fotterapeuter. Kliniken är ansluten till Actiway och tar emot friskvårdskuponger. Det här erbjuder vi inom medicinsk fotvård i Uppsala Hos Pean Medicinsk Fotvårdsklinik kan du få hjälp med de flesta besvär från fötterna, till exempel: Nageltrång Vårtor Liktorn Fotsvamp Nagelsvamp Hälsprickor Silikonavlastning Skoinlägg från Formthotics Nagelkorrigering med gelé Vi är försäkrade och lokalerna är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Silikonavlastning Besväras du av halux valgus eller hammartår? Då kan vi erbjuda silikonavlastning med hjälp av en individuell tåspridare. Vi gjuter den på plats utifrån dina behov, och du kan ta med den hem direkt efter behandlingen. Hitta till kliniken Vår klinik ligger på Kungsängsvägen 19 i Uppsala och du tar dig enkelt till oss med bil. En timmes gratis parkering finns, men du behöver en biljett. Du kan också ta buss 10 för att komma till oss, närmsta hållplatsen är Kungsporten. Varmt välkommen till Pean Medicinsk Fotvård - Medicinsk fotvård i Uppsala!

Sedat C.
5 mar, 2025
Väldigt Väldigt duktig dam tiden gick fort när vi hade våran fina samtal
Peter T.
2 maj, 2024