null
1/3

Synsam Karlstad Mitt i City

karta knapp bakgrund

Järnvägsgatan 14, Karlstad

Öppet idag till 19:00

Synsam Karlstad Mitt i City

Synundersökning

Pris från: 199 kr

Har du problem med synen? Tveka inte att boka en tid för synundersökning hos Synsam Karlstad Mitt i City redan idag!

Vi undersöker din syn

Om du upplever problem med din syn kan det vara bra att undersöka ögat, för att upptäcka eventuella synfel. Om det visar sig att du har fel som kräver synkorrigering kan vi hjälpa dig med att skaffa glasögon och/eller linser.

Hur går en synundersökning till?

Vi börjar alltid undersökningen med att ställa frågor om hur du uppfattar din syn och ögonhälsa, och om du vet att du har någon ärftlighet för vissa synfel eller ögonsjukdomar. Efter det gör vi ett antal olika mätningar, och om vi upptäcker någon typ av synfel hjälper optikern dig att hitta rätt styrka för att korrigera felet. Om vi skulle upptäcka något annat som är avvikande skickar vi remiss till en ögonläkare, som kan undersöka din ögonhälsa ytterligare.

Varmt välkommen att boka synundersökning hos oss på Synsam Karlstad Mitt i City!

Skaffa glasögon

Pris från: 199 kr

Skaffa linser

Pris från: 799 kr

Om oss

Varmt välkommen till Synsam Karlstad Mitt i City!

På Järnvägsgatan 14 i Karlstad hittar du vår välsorterade butik. Våra legitimerade optiker hjälper dig med olika sorters synundersökningar och erbjuder glasögon, linser och tillbehör. Hos oss hittar du välkända märken och vi välkomnar både dig som ska skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil.

Du kan undersöka din syn hos Synsam

Vi har legitimerade optiker med lång erfarenhet hos oss på Synsam Karlstad Mitt i City som kan hjälpa dig med olika typer av synundersökningar. Ofta är det bra att kolla upp synen om du har svårt att se på olika avstånd, upplever återkommande huvudvärk eller har problem med trötta ögon. Hit kommer du om du vill skaffa glasögon och/eller linser, eller om du ska ta körkort. Alla är välkomna - unga som gamla. Vi ser till att hjälpa dig utifrån just dina behov och förutsättningar.

Håll koll på din ögonhälsa med regelbundna undersökningar

Vi på Synsam Karlstad Mitt i City erbjuder ögonhälsoundersökningar. Det är en möjlighet att upptäcka eventuella tecken på sjukdom på ett tidigt stadie. Vi rekommenderar alla som fyllt 40 år att gå på regelbundna undersökningar. Vid undersökningen tittar vi särskilt efter tecken på våra vanligaste ögonsjukdomar: grå starr, grön starr och åldersförändringar i gula fläcken. Om vi skulle upptäcka några avvikelser skickar vi remiss vidare till ögonläkare, så du kan få den hjälp du behöver.

Hitta dina nya glasögon hos oss

Våra rådgivare på Synsam Karlstad Mitt i City kan hjälpa dig hitta rätt glasögon och välja bland bågar från många olika märken. Tillbehör, solglasögon, samt linsvätska hittar du också i vår butik. På Synsam erbjuder vi även abonnemanget Synsam Lifestyle, som gör att du kan hyra dina glasögon hos oss.

Synsam följer upp under det första året

Det kan hända mycket på ett år! Vi finns då som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om de skulle de gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. I så fall reparerar vi eller byter ut dem åt dig. Skulle du upptäcka att du får ytterligare försämrad syn inom det första året får du självklart komma tillbaka till oss för en ny synundersökning, utan någon extra kostnad.

Boka en tid hos oss på Synsam Karlstad Mitt i City!

Informationen uppdaterades 11:54 - 29 sep, 2022

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:10:00 - 19:00
Lördag:10:00 - 17:00
Söndag:12:00 - 16:00

Telefonnummer

054-21 9# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier