Ögonhälsoundersökning

Boka tid hos Synsam i Mora för Ögonhälsoundersökning.

1199kr
Lokala prisavvikelser kan förekomma.

Att göra en ögonhälsoundersökning är ett bra sätt att upptäcka tidiga tecken på sjukdom och få en uppfattning om din ögonhälsa. Vi på Synsam i Mora kan hjälpa dig!

Vad innebär en ögonhälsoundersökning?

Undersökningen är till för att ge en bra bild av din ögonhälsa, och utförs hos oss av legitimerade optiker. De går igenom dina ögon på djupet, genom att:

• Mäta trycket i ögat
  • Mäta ögats synfält
  • Fotografera ögonbotten

Genom undersökningen kan vi upptäcka tidiga tecken på sjukdom och, där det behövs, skicka dig vidare till en specialist.

Du bör kontrollera din ögonhälsa regelbundet

Att göra regelbundna ögonhälsoundersökningar ger möjligheten att upptäcka sjukdomar innan de börjat påverka synen negativt. Vi rekommenderar alla som har fyllt 40 år att undersöka sin ögonhälsa med jämna mellanrum. När du kommer på undersökning hos oss tittar vi särskilt efter tecken på de vanligaste ögonsjukdomarna: grå starr, grön starr och åldersförändringar i gula fläcken. Skulle optikern hitta några tecken på dessa skickar vi alltid en remiss till en specialist, som kan hjälpa dig vidare med nästa steg.

Välkommen att boka en tid för ögonhälsoundersökning hos Synsam i Mora!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam i Mora erbjuder.

Mora
Välkommen till oss på Synsam i Mora! Vi finns på Köpmannagatan 3 i Mora och kan hjälpa dig som behöver glasögon, linser eller tillbehör. Hos oss får du träffa legitimerade optiker som kan utföra olika typer av synundersökningar och hitta rätt lösning för just dig. Vi har ett stort sortiment från välkända märken och kan både hjälpa dig som ska skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil. Vi erbjuder syntest hos legitimerade optiker Hos Synsam i Mora får du träffa legitimerade optiker som kan hjälpa dig med olika synundersökningar, om du till exempel: Vill skaffa linser Vill skaffa glasögon Ska ta körkort Har svårt att se på olika avstånd Besväras av återkommande huvudvärk Ofta har problem med trötta ögon Vi välkomnar både gamla och unga till vår butik, och hjälper dig utifrån dina unika behov och önskemål. Våra optiker kan kontrollera din ögonhälsa Vi på Synsam i Mora erbjuder ordentliga ögonhälsoundersökningar där vi undersöker hela ögat. Då kan du få svar på eventuella frågor om din ögonhälsa. Det rekommenderas till alla som fyllt 40 år att gå på regelbundna ögonhälsoundersökningar, så att man tidigt kan upptäcka tecken på de tre vanligaste ögonsjukdomarna: Grön starr Grå starr Åldersförändringar i gula fläcken Skaffa glasögon enkelt hos oss på Synsam i Mora Hos oss kan du: hitta bågar från ett stort antal märken hitta solglasögon, linsvätska samt olika tillbehör hyra dina glasögon genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle Olycksgaranti för att du ska känna dig trygg Synsam finns kvar som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om dina glasögon går sönder inom de första 365 dagarna så täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. Det betyder att vi reparerar eller byter ut dina glasögon åt dig. Skulle du få försämrad syn inom det första året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss - utan extra kostnad. Boka in dig hos oss på Synsam i Mora - välkommen!

1 omdöme
Tuula B.
2 dec, 2021
Kunnig optiker, bra på att förklara. Kommer gärna tillbaka!

Lördag