Synundersökning

Boka en synundersökning hos någon av våra legitimerade optiker på Synsam Grand Samarkand. Därför är det bra att undersöka sina ögon U...

Boka tid hos Synsam Grand Samarkand för Synundersökning.

från 199kr
Ungdom 13-19 år: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr, vid linser: fr. 799 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Därför är det bra att undersöka sina ögon

Upplever du problem med din syn eller har du andra besvärande symtom relaterade till din syn? Då kan det vara bra att undersöka ögat, ifall du skulle ha något eventuellt synfel. Om du behöver synkorrigering, kan det i så fall bli aktuellt att skaffa glasögon och/eller linser.

Så går undersökningen till

Först vill våra optiker veta hur du uppfattar din syn och ögonhälsa. Då kan det vara bra att veta ifall du har ärftlighet för synfel eller ögonsjukdomar. Sedan görs olika mätningar för att avgöra om du har någon typ av synfel. Visar det sig att du har ett synfel som behöver korrigeras med glasögon eller linser kan optikern hitta rätt styrka för dig. Upptäcker optikern något annat som är avvikande skickar de en remiss till en ögonläkare.

Välkommen till oss på Synsam Grand Samarkand!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam Grand Samarkand erbjuder.

Växjö
Välkommen till Synsam Grand Samarkand! I vår välsorterade butik på Hejaregatan 32 på Grand Samarkand i Växjö kan du få hjälp med allt från olika sorters synundersökningar till bågar, glasögon, eller linser. Våra legitimerade optiker hjälper både dig som behöver skaffa glasögon för första gången och dig som haft glasögon ett tag och exempelvis vill byta dina bågar. Du kan undersöka din syn hos Synsam Vi har legitimerade optiker med lång erfarenhet hos oss på Synsam Grand Samarkand som kan hjälpa dig med olika typer av synundersökningar. Ofta är det bra att kolla upp synen om du har svårt att se på olika avstånd, upplever återkommande huvudvärk eller har problem med trötta ögon. Hit kommer du om du vill skaffa glasögon och/eller linser, eller om du ska ta körkort. Alla är välkomna - unga som gamla. Vi ser till att hjälpa dig utifrån just dina behov och förutsättningar. Synsam Grand Samarkand hjälper dig att hitta rätt glasögon Hos Synsam finns alltid ett stort utbud av glasögonbågar, från välkända märken, och våra rådgivare finns på plats för att hjälpa dig hitta rätt par för just dig. Vill du inte köpa dina glasögon erbjuder vi möjligheten att hyra dem istället, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Hos oss finns naturligtvis också solglasögon, linsvätska och många andra tillbehör. Du kan känna dig trygg hos oss Mycket kan hända under ett år och därför erbjuder vi dig stöd även efter att du gått hem med dina nya glasögon. Om dina glasögon skadas inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem utan någon extra kostnad. Skulle du uppleva att din syn försämrats under det första året är du dessutom välkommen tillbaka till oss för en kostnadsfri synundersökning. Tveka inte att boka en tid hos Synsam Grand Samarkand på Hejaregatan 32 redan idag!

Kliniken erbjuder en vänlig atmosfär med noggranna undersökningar och ofta ingen väntetid. Några recensenter uppskattar särskilt de trevliga erbjudandena. Ett återkommande problem är stark försäljningsfokus på abonnemang och bristfällig information som ger upphov till missförstånd. Vissa nämner smutsiga undersökningsrum och lång väntetid när det gäller linser.
Vänligt bemötande
Trevliga erbjudanden
Smutsiga lokaler
Lång väntan på linser
glasögon, synundersökning, barn
*Sammanfattat från Google (13).

Lördag - Söndag