Synundersökning

Besök någon av våra legitimerade optiker på Synsam Iggesund för en synundersökning. Optikern undersöker ögat Det kan vara bra att und...

Boka tid hos Synsam Iggesund för Synundersökning.

från 199kr
Ungdom 13-19 år: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr, vid linser: fr. 799 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Optikern undersöker ögat

Det kan vara bra att undersöka dina ögon om du upplever problem med din syn. Detta för att se om det finns något eventuellt synfel. Är du i behov av synkorrigering, kan optikern hjälpa dig att skaffa glasögon och/eller linser.

Hur går undersökningen till?

Inledningsvis vill vår optiker på Synsam ta reda på hur du själv uppfattar din syn och ögonhälsa. Inför undersökningen kan det därför vara bra att veta ifall du har ärftlighet för synfel eller ögonsjukdomar. I nästa steg genomför optikern olika mätningar för att avgöra ifall du har någon typ av synfel. Skulle det visa sig att du har ett synfel som kan korrigeras med glasögon eller linser hjälper vi självklart till med att hitta rätt styrka för dig. Är det en något mer avvikande upptäckt får du remiss till en ögonläkare.

Boka en synundersökning hos oss på Synsam Iggesund redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam Iggesund erbjuder.

Iggesund
Välkommen till Synsam Iggesund! Du hittar vår välsorterade butik på Köpmangatan 3 i Iggesund. Här kan du få hjälp med olika sorters synundersökningar av legitimerade optiker. Vi erbjuder glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och kan hjälpa både dig som behöver skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil. Vi erbjuder syntest hos legitimerade optiker Hos Synsam Iggesund får du träffa legitimerade optiker som kan hjälpa dig med olika synundersökningar, om du till exempel: Vill skaffa linser Vill skaffa glasögon Ska ta körkort Har svårt att se på olika avstånd Besväras av återkommande huvudvärk Ofta har problem med trötta ögon Vi välkomnar både gamla och unga till vår butik, och hjälper dig utifrån dina unika behov och önskemål. Hitta dina nya glasögon hos oss Våra rådgivare på Synsam Iggesund kan hjälpa dig hitta rätt glasögon och välja bland bågar från många olika märken. Tillbehör, solglasögon, samt linsvätska hittar du också i vår butik. På Synsam erbjuder vi även abonnemanget Synsam Lifestyle, som gör att du kan hyra dina glasögon hos oss. Vi finns här för dig under hela första året Efter att vi har undersökt dig och du fått dina glasögon och/eller linser, kan mycket hända på ett år. Då finns vi på Synsam här som stöd. Skulle dina glasögon gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti, och vi reparerar eller byter ut dem åt dig. Märker du att din syn blivit försämrad under året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss, utan extra kostnad. Boka tid hos våra optiker på Synsam Iggesund!