Skaffa glasögon

Ska du skaffa dina första glasögon, eller uppdatera de du har? Välkommen till Synsam i Gallerian Center Syd, så hjälper vi dig! Du kan ko...

Boka tid hos Synsam Löddeköpinge för Skaffa glasögon.

från 199kr
Ungdom 13-19 år: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Du kan korrigera ditt synfel med glasögon

Upplever du problem med din syn? Misstänker du att du behöver glasögon? Då kan ett bra första steg vara att träffa en av våra optiker. Genom att träffa en optiker kan du få svar på dina frågor om ögonhälsa och genomgå olika tester. Om glasögon visar sig vara aktuellt i ditt fall, hjälper optikern till med justeringarna för att hitta rätt styrka på dina glasögon.

Flera alternativ för dina glasögon

Vi på Synsam erbjuder bågar från ett stort antal märken, och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. När du köper glasögon hos oss täcks du dessutom av vår olycksgaranti, vilket innebär att vi reparerar eller ersätter dina glasögon åt dig om de skadas inom de första 365 dagarna. Vi har även ett abonnemang som heter Synsam Lifestyle, där du kan hyra dina glasögon, istället för att köpa dem. I abonnemanget ingår tre olika typer glasögon som du betalar en fast månadskostnad för.

Hitta rätt glasögon hos oss på Synsam Löddeköpinge!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam Löddeköpinge erbjuder.

Löddeköpinge
Varmt välkommen till Synsam Löddeköpinge! På Marknadsvägen 7 i köpcentret Center Syd hittar du vår välsorterade butik. Våra legitimerade optiker hjälper dig med olika sorters synundersökningar och erbjuder glasögon, linser och tillbehör. Hos oss hittar du välkända märken och vi välkomnar både dig som ska skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil. Få din syn undersökt av våra optiker Hos oss på Synsam Löddeköpinge finns erfarna, legitimerade optiker som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan till exempel vara aktuellt om: Du har svårt att se på olika avstånd Du upplever återkommande huvudvärk Du har problem med trötta ögon Du vill skaffa linser Du vill skaffa glasögon Du ska ta körkort Alla är välkomna hos oss - både unga och gamla. Vi hjälper dig utifrån just dina förutsättningar och behov. Skaffa nya glasögon hos Synsam Löddeköpinge Vi på Synsam har ett stort urval av bågar från många olika märken, och våra rådgivare är där för att hjälpa dig hitta rätt glasögon för just dig. Du kan även hyra dina glasögon hos oss, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Därtill hittar du solglasögon, linsvätska och tillbehör i vår butik. Vi finns här för dig under hela första året Efter att vi har undersökt dig och du fått dina glasögon och/eller linser, kan mycket hända på ett år. Då finns vi på Synsam här som stöd. Skulle dina glasögon gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti, och vi reparerar eller byter ut dem åt dig. Märker du att din syn blivit försämrad under året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss, utan extra kostnad. Boka tid hos våra optiker på Synsam Löddeköpinge!

Recensionerna av Synsam Löddeköpinge visar att personalen ofta beskrivs som vänlig och hjälpsam, och att många uppskattar det professionella bemötandet. Det finns dock betydande kritik kring svårigheter att boka tider, otydlig kommunikation och att vissa medarbetare saknar tillräcklig kunskap. Vissa kunder har också haft problem med återbetalningar eller hantering av abonnemang.
Vänlig och hjälpsam personal
Svårt att få tid
Otydlig kommunikation
Brist på kunskap hos personal
Snabb hjälp
Professionellt bemötande
Ingen återbetalning vid problem
barn, glasögon, linser
*Sammanfattat från Google (14) & Facebook (2).

Lördag - Söndag