Skaffa glasögon

Tror du att du kanske behöver glasögon? Då är du varmt välkommen till Synsam Stockholm Hornstull. Glasögon hjälper till att korrigera sy...

Boka tid hos Synsam Stockholm Hornstull för Skaffa glasögon.

från 199kr
Ungdom 13-19 år: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Glasögon hjälper till att korrigera synfel

Om du har problem med synen och misstänker att du är i behov av glasögon går det bra att träffa en av våra optiker. Då får du svara på frågor om din ögonhälsa och olika tester utförs. Visar det sig att du behöver glasögon, hjälper optikern dig med justeringarna för att hitta rätt styrka på glasögonen.

Vi har flexibla lösningar för dina glasögon

Hos oss hittar du bågar från många olika märken, och vi kan hjälpa dig att hitta rätt par för dig. Väljer du att köpa glasögon hos oss täcks du dessutom av vår olycksgaranti, vilket innebär att vi reparerar eller ersätter dina glasögon om de skadas inom de första 365 dagarna. Vill du hellre hyra dina glasögon? Då kan vårt abonnemang Synsam Lifestyle vara något för dig. I abonnemanget får du tre olika typer glasögon som du betalar en fast månadskostnad för.

Hos Synsam Stockholm Hornstull kan vi hitta glasögonen som passar dig!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam Stockholm Hornstull erbjuder.

Södermalm
Välkommen till oss på Synsam Stockholm Hornstull! På Långholmsgatan 25C vid Hornstull i Stockholm hittar du vår välsorterade butik, där du kan hitta glasögon, linser och tillbehör från välkända märken. Du kan även boka olika sorters synundersökningar som genomförs av någon av våra legitimerade optiker. Vi finns här både för dig som ska skaffa glasögon för första gången och för dig som endast vill uppdatera din stil. Vi erbjuder syntest hos legitimerade optiker Hos Synsam Stockholm Hornstull får du träffa legitimerade optiker som kan hjälpa dig med olika synundersökningar, om du till exempel: Vill skaffa linser Vill skaffa glasögon Ska ta körkort Har svårt att se på olika avstånd Besväras av återkommande huvudvärk Ofta har problem med trötta ögon Vi välkomnar både gamla och unga till vår butik, och hjälper dig utifrån dina unika behov och önskemål. Hitta dina nya glasögon hos Synsam Stockholm Hornstull Vi på Synsam har ett stort utbud av glasögonbågar från många välkända märken och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Är du osäker på vad du ska välja kan våra rådgivare guida dig. Vi kan också erbjuda dig att hyra dina glasögon, tack vare vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Naturligtvis har vi också solglasögon, linsvätska och andra tillbehör. Olycksgaranti för att du ska känna dig trygg Synsam finns kvar som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om dina glasögon går sönder inom de första 365 dagarna så täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. Det betyder att vi reparerar eller byter ut dina glasögon åt dig. Skulle du få försämrad syn inom det första året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss - utan extra kostnad. Boka in dig hos oss på Synsam Stockholm Hornstull - välkommen!

På Synsam Stockholm Hornstull är den överlag trevliga och kunniga personalen ett uppskattat drag. Dock har många upplevt långa väntetider och kommunikationsproblem från kliniken, därav blandade omdömen. Trots att servicen ibland snabbt rättade till problem, önskas mer noggrannhet i hantering av beställningar och kundärenden. Synsam är lämpliga för dig som söker synundersökningar och glasögon, men förvänta dig möjliga förseningar.
Trevlig personal
Långa väntetider
Kunnigt bemötande
Kommunikationsbrister
Oprofessionellt bemötande
Felaktiga beställningar
Snabb service
synundersökning, glasögonköp
*Sammanfattat från Google (24).

Lördag
Söndag