Synundersökning

Boka en synundersökning hos en av våra legitimerade optiker på Synsam Uppsala Trend. Undersökning av ögat Om du upplever att du har pr...

Boka tid hos Synsam Uppsala Trend för Synundersökning.

från 199kr
Ungdom 13-19 år: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr, vid linser: fr. 799 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Undersökning av ögat

Om du upplever att du har problem med din syn, kan det vara bra att undersöka ögat, för att se om det finns något eventuellt synfel. Visar det sig att du behöver synkorrigering, kan det sedan vara aktuellt med att skaffa glasögon och/eller linser.

Så går undersökningen till

Våra optiker inleder undersökningen med att ta reda på hur du uppfattar din syn och ögonhälsa. Exempelvis kan det vara bra att veta om du har ärftlighet för synfel eller ögonsjukdomar. Därefter följer olika mätningar för att avgöra ifall du har någon typ av synfel. Om vi upptäcker något synfel som behöver korrigeras med glasögon eller linser hjälper optikern till att hitta rätt styrka för dig. Upptäcker optikern något annat som är avvikande får du remiss till en ögonläkare.

Välkommen att boka in en synundersökning hos oss på Synsam Uppsala Trend!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam Uppsala Trend erbjuder.

Uppsala Centrum
Välkommen till Synsam Uppsala Trend! Du hittar vår välsorterade butik på Dragarbrunnsgatan 31 i Uppsala. Här kan du få hjälp med olika sorters synundersökningar av legitimerade optiker. Vi erbjuder glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och kan hjälpa både dig som behöver skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil. Våra optiker undersöker din syn Hos Synsam Uppsala Trend hittar du legitimerade optiker med lång erfarenhet, som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan till exempel vara aktuellt om du: Har svårt att se på olika avstånd Besväras av återkommande huvudvärk Ofta har problem med trötta ögon Vill skaffa linser Vill skaffa glasögon Ska ta körkort Vi välkomnar både unga och gamla, och ser till att du få rätt hjälp utifrån just dina problem. Våra glasögon Hos oss på Synsam Uppsala Trend finns ett stort urval av bågar från ett stort antal märken, och vi hjälper dig hitta rätt glasögon för just dig. Du kan också hyra dina glasögon, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Behöver du solglasögon, linsvätska eller andra tillbehör hittar du det i vår butik. Du kan känna dig trygg hos oss Mycket kan hända under ett år och därför erbjuder vi dig stöd även efter att du gått hem med dina nya glasögon. Om dina glasögon skadas inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem utan någon extra kostnad. Skulle du uppleva att din syn försämrats under det första året är du dessutom välkommen tillbaka till oss för en kostnadsfri synundersökning. Tveka inte att boka en tid hos Synsam Uppsala Trend på Dragarbrunnsgatan 31 redan idag!

Många patienter upplever personalen som hjälpsam och trevlig, med snabb och tydlig service. Det professionella bemötandet och det stora utbudet av glasögon uppskattas. Dock är långa väntetider och dålig telefonsupport återkommande klagomål, tillsammans med att felaktiga glasögon levererats och höga priser på produkterna.
Hjälpsam och trevlig personal
Kostnadsfri reparation
Felaktiga glasögon levererade
Överprisad produkt
glasögon, linser, synundersökning
*Sammanfattat från Google (24) & Hitta (1).

Lördag