Skaffa glasögon

Tror du att du kanske behöver glasögon? Då är du varmt välkommen till Synsam Marconigatan på Frölunda Torg i Västra Frölunda. Glasögon hj...

Boka tid hos Synsam Marconigatan Frölunda Torg för Skaffa glasögon.

från 199kr
Ungdom 13-19 år: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Glasögon hjälper till att korrigera synfel

Om du har problem med synen och misstänker att du är i behov av glasögon går det bra att träffa en av våra optiker. Då får du svara på frågor om din ögonhälsa och olika tester utförs. Visar det sig att du behöver glasögon, hjälper optikern dig med justeringarna för att hitta rätt styrka på glasögonen.

Vi har flexibla lösningar för dina glasögon

Hos oss hittar du bågar från många olika märken, och vi kan hjälpa dig att hitta rätt par för dig. Väljer du att köpa glasögon hos oss täcks du dessutom av vår olycksgaranti, vilket innebär att vi reparerar eller ersätter dina glasögon om de skadas inom de första 365 dagarna. Vill du hellre hyra dina glasögon? Då kan vårt abonnemang Synsam Lifestyle vara något för dig. I abonnemanget får du tre olika typer glasögon som du betalar en fast månadskostnad för.

Hos Synsam Marconigatan på Frölunda Torg i Västra Frölunda kan vi hitta glasögonen som passar dig!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Synsam Marconigatan Frölunda Torg erbjuder.

Frölunda Torg
Välkommen till oss på Synsam Marconigatan Frölunda Torg! Vi finns på Marconigatan på Frölunda Torg i Västra Frölunda och kan hjälpa dig som behöver glasögon, linser eller tillbehör. Hos oss får du träffa legitimerade optiker som kan utföra olika typer av synundersökningar och hitta rätt lösning för just dig. Vi har ett stort sortiment från välkända märken och kan både hjälpa dig som ska skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil. Undersök din syn hos oss Våra optiker på Synsam Marconigatan Frölunda Torg är legitimerade och erfarna, så du kan känna dig trygg hos oss när du vill undersöka din syn. Det kan vara aktuellt om du upplever någon/några av dessa situationer, där du: Har svårt att se på olika avstånd Besväras av återkommande huvudvärk Ofta har trötta ögon Vill skaffa glasögon och/eller linser Ska ta körkort För oss är det viktigt att vi hjälper dig utifrån dina förutsättningar och behov. Alla är välkomna, unga som gamla! Synsam Marconigatan Frölunda Torg hittar rätt glasögon för dig Behöver du glasögon? Hos oss på Synsam hittar du ett stort utbud glasögonbågar från välkända märken. Är du inte helt säker på vad du vill ha kan våra duktiga rådgivare hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Vi erbjuder också möjligheten att hyra glasögon, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Behöver du solglasögon, linsvätska eller andra tillbehör kan vi naturligtvis hjälpa dig med det också! Synsam följer upp under det första året Det kan hända mycket på ett år! Vi finns då som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om de skulle de gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. I så fall reparerar vi eller byter ut dem åt dig. Skulle du upptäcka att du får ytterligare försämrad syn inom det första året får du självklart komma tillbaka till oss för en ny synundersökning, utan någon extra kostnad. Boka en tid hos oss på Synsam Marconigatan Frölunda Torg!

Flera patienter har uttryckt missnöje med Synsam Marconigatan Frölunda Torg. Många klagar på dålig service och otrevligt bemötande. Butiken är ofta svår att nå via telefon och kunder upplever problem med abonnemang. Det finns enstaka positiva kommentarer om stort utbud av bågar och hjälpsam personal, men dessa är undantag. Det rådande intrycket är övervägande negativt, vilket påverkar patienters benägenhet att rekommendera denna klinik.
Svårt nå via telefon
Otrevligt bemötande
Problem med abonnemang
Stort utbud bågar
Hjälpsam personal
N/A
*Sammanfattat från Google (21).

1 omdöme
Catalina A.
24 maj, 2025
Otrevliga, kändes som om de inte orkade prata med mig.

Lördag
Söndag