Konsultation inför tandställning

Om du behöver tandställning för att justera tändernas position, kan Tandea Sjöstaden i Stockholm hjälpa dig.Om tandställningOm dina tänder s...

Boka tid hos Tandea Sjöstaden för Konsultation inför tandställning.

Om tandställning

Om dina tänder sitter snett, är för trånga, eller om du har ett bettfel, så kan man justera tänderna genom en tandställning. Idag är det även vanligt att skaffa tandställning av estetiska skäl, till exempel att man vill ha en jämn tandrad. Hur länge du måste ha tandställning beror på hur stort ditt problem med tänderna är och hur snabbt dina tänder flyttar på sig under behandlingstiden. För vissa kan det ta ett år, medan för andra kan det ta uppemot två år eller till och med längre.

Vilken tandställning är bäst?

Det finns olika typer av tandställningar, beroende på hur omfattande ditt problem är. Det vanligaste är en fast tandställning som limmas på framsidan eller baksidan av tänderna. Du kan även ha en avtagbar tandställning som du själv kan ta på och av, ifall du endast behöver förflytta tänderna lite.

Varmt välkommen att boka tid för konsultation hos Tandea i Sjöstaden för hjälp med tandställning!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandea Sjöstaden erbjuder.
fr.530 kr
08.00Tis 17/6
1056 kr
3300 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
Kostnadsfri konsultation

Södermalm
Välkommen till Tandeas klinik i Hammarby Sjöstad! Bara ett stenkast från Nacka, Enskede och Johanneshov hittar du Tandea Sjöstaden, en tandläkarklinik för hela familjen. Vi erbjuder prisvärd tandvård av högsta kvalitet och kan hjälpa dig såväl vid akuta besvär som med allmäntandvård och estetiska behandlingar. Våra behandlingar Vi erbjuder alla former av allmäntandvård och har extra fokus på estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Hos oss kan du till exempel få hjälp med: Tandblekning Bettskena Akut tandvård Tandimplantat Fillers Professionell tandvård i Stockholm med ett personligt bemötande  Vi vill hjälpa dig att få ett fint och funktionellt leende som räcker hela livet. Våra tandläkare har många års erfarenhet och använder sig av den senaste teknologin. Om du har tandläkarskräck får du gärna meddela det i förväg, så vi kan avsätta extra tid för ditt besök. Varmt välkommen att boka en tid hos Tandea Sjöstaden!

Tandea Sjöstaden är en tandläkarklinik med ett starkt fokus på att leverera högkvalitativ tandvård i en modern och ren miljö. Patienten uppskattar den vänliga och kompetenta personalen samt deras pedagogiska förklaringar under behandlingar. Kliniken är särskilt bra på att hantera tandläkarskräck vilket gör att patienter känner sig trygga. Enstaka klagomål om professionalism och smärta under behandling finns, men de flesta patienter är mycket nöjda.
Bra kommunikation och förklaringar
Modern och ren klinik
Prisvärd behandling
God hantering av tandläkarskräck
Snabb och effektiv vård
Enstaka klagomål om smärta
Förbättrad professionalism önskas
Hantering av telefon under behandling
barn, akut tandvård, tandreglering, estetisk tandvård, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Muntra (61), Google (32) & Vården (6).

Raoline J.
2 maj, 2022
Emil H.
19 apr, 2022
Bra service samt fräscha lokaler. Kunnig och trevlig tandläkare. Rekommenderas!

Vi jobbar här

Marta Lindblad