Synundersökning

Välkommen till Vällingby Ögonklinik för hjälp med syn- och ögonundersökningar! Vi tar reda på orsaken till ditt synfel Om du upplever ...

Boka tid hos Vällingby Ögonklinik för Synundersökning.

Synundersökning

Välkommen till Vällingby Ögonklinik för hjälp med syn- och ögonundersökningar!

Vi tar reda på orsaken till ditt synfel

Om du upplever problem med försvagad syn eller nedsatt synskärpa är det viktigt att du söker hjälp, så man kan ta reda på vad dina besvär beror på. Det kan till exempel röra sig om brytningsfel, långsynthet, ögonsjukdom eller en kombination av flera olika faktorer. Vi hjälper dig med en grundläggande undersökning, för att veta vad som ligger bakom just dina besvär.

Behandlingen kan se olika ut

Baserat på vår undersökning kan vi ta fram en behandling som är lämplig för dig. Exakt hur den ser ut kan variera, ibland rör det sig om glasögon eller linser, men ibland kan det handla om ögonträning och kost.

Välkommen att boka tid hos Vällingby Ögonklinik!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Vällingby Ögonklinik erbjuder.

Hässelby-Vällingby
Välkommen till Vällingby Ögonklinik! Vi är en mottagning där du kan få träffa ögonläkare, sköterskor och optiker. Vi hjälper dig när du har problem med ögonen, och kan ta hand om alla sorts ögonsjukdomar. Alla våra medarbetare har lång erfarenhet och är specialiserade inom ögon. Det här kan vi hjälpa dig med: Du är välkommen till oss när du upplever problem med ögonen och behöver hjälp. Det kan till exempel handla om: Grå starr Grön starr Synfel Skelning Vi erbjuder: Regelbundna syn- och ögonundersökningar Intyg Ögonbottenfotografering Ögonbottenfotografering och regelbundna kontroller Hos Vällingby Ögonklinik kan vi erbjuda regelbundna undersökningar och kontroller för den som behöver det. Det är till exempel viktigt för dig som är diabetiker. Genom att regelbundet genomgå ögonbottenfotografering kan man tidigt upptäcka och förebygga synfel. För den som har glaukom/grön starr i släkten är det också viktigt att komma på regelbundna undersökningar, för att kunna se tidiga tecken på sjukdomen. Varmt välkommen att boka din tid hos Vällingby Ögonklinik på telefon eller mejla oss på info@vallingbyogon.se, så hjälper vi dig!

Vällingby Ögonklinik erbjuder behandlingar av kunniga ögonläkare och har fått beröm för bra behandling. Ett antal patienter nämner dock problem med att nå kliniken per telefon och en brist på vänligt bemötande i receptionen. För den som söker kompetens inom ögonsjukdomar är detta ändå ett alternativ att överväga. Överlag blandas positiva och negativa upplevelser, särskilt vad gäller personalens bemötande.
Kunniga ögonläkare
Bra behandling
Telefon svårt nå
Reception otrevlig
Beklaglig service
Trevlig personal
ögonsjukdomar, synfel, regelbundna kontroller
*Sammanfattat från Google (24).

4.8
1 omdöme
4.8
Eleni e.
31 jan, 2025
fantastiskt bemötande, rekommenderar. Fick den hjälpen jag behövde