Konsultation inför tandställning

Boka tid hos Tandea Södermalm för Konsultation inför tandställning.

Konsultation inför tandställning

Vi på Tandea Södermalm i Stockholm kan hjälpa dig med tandställning/tandreglering, för att justera tändernas position. Det kan göras både av estetiska och funktionella skäl.

Olika typer av tandställningar

Det finns många olika metoder för tandreglering, och vilken som passar bäst beror på hur dina tänder sitter och hur stora justeringar det rör sig om. Vid mindre snedställningar kan man ofta använda en diskret tandställning, som till exempel Invisalign, som sitter på baksidan av tänderna. Rör det sig om större förflyttningar kan det behövas mer omfattande ställningar. Vi hjälper dig hitta rätt lösning för just dina tänder.

Välkommen att kontakta oss på Tandea Södermalm för mer information om tandreglering!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandea Södermalm erbjuder.
10.50Fre 13/6
fr.530 kr
10.50Fre 13/6
1056 kr
13.00Fre 13/6
1977 kr
13.00Fre 13/6
3300 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
Kostnadsfri konsultation

Södermalm
Välkommen till Tandea Södermalm! I trivsamma lokaler på Högbergsgatan 93 hittar du Tandea Södermalm. Här kan du få hjälp med det mesta inom tandvård i Stockholm. Vi erbjuder allt från regelbundna undersökningar och akut tandvård, till estetiska behandlingar och tandimplantat. Tandvård för barn och vuxna i Stockholm Vi välkomnar patienter i alla åldrar och anser att friska tänder ska vara en självklarhet. Därför arbetar vi för att man ska upprätthålla en god tandhälsa genom hela livet och välkomnar hela familjen till vår mottagning. Vi håller en hög service och tar även emot dig som lider av tandläkarskräck. Tandea Södermalm - det här kan du få hjälp med Vi erbjuder ett heltäckande utbud av behandlingar, och kan till exempel hjälpa dig med: Regelbundna undersökningar Lagningar Rotfyllningar Tandimplantat Tandblekning Estetisk tandvård Tandreglering En prisvärd tandläkare i Stockholm Vi tycker att alla ska ha tillgång till bra tandvård, och därför erbjuder vi mycket förmånliga priser. Vi ger dig alltid ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi gör några stora ingrepp, och har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Varmt välkommen till oss på Tandea Södermalm!

Tandea Södermalm får höga betyg för sin professionella och trevliga personal som många gånger överträffar förväntningarna och hanterar tandläkarskräck väl. Kliniken är modern och har bra utrustning, vilket bidrar till en trygg upplevelse. Det är lätt att få en tid, och besöken går snabbt och smidigt. Däremot har vissa upplevt problem med felaktig marknadsföring och upprepade påminnelser om tider kan vara irriterande. Överlag är det prisvärt och rekommenderas av många patienter.
Trygg och trevlig miljö
Professionell och kompetent personal
Hantera tandläkarskräck bra
Bra och modern utrustning
Snabba och smidiga besök
Bra priser och prisvärd tandvård
Felkodad reklam/marknadsföring
Kan kännas stressigt ibland
Ständig tidspåminnelse kan irritera
Variation i tandläkare upplevs negativt
barn, akut tandvård, tandläkarskräck, tandimplantat, rutinundersökningar
*Sammanfattat från Reco (288), Muntra (93), Google (53), Vården (6) & Hitta (2).

Eva K.
18 dec, 2024
Stort tack till tandläkare Daniel med personal. Ni är bäst.
Linnea M.
7 sep, 2024
Kan varmt rekommendera Kevin.S, han är informativ, noggrann och otroligt professionell. Min tandläkarskräck är puts väck. Kliniken är fräsch och övrig personal är supertrevliga.

Vi jobbar här

Daniel