Tandblekning

Hos oss på Vällingby Tandvårdscenter kan du göra en säker tandblekning. Innan tandblekningen påbörjas gör vi alltid en undersökning för att kontrollera att du inte har till exempel karies eller känsliga tandhalsar.

Vi bleker dina tänder med Philips Zoom

Hos oss på Vällingby Tandvårdscenter bleker vi dina tänder med Philips Zoom. Lampan används i kombination med en blekgel som appliceras på dina tänder. Själva blekningen tar 3 x 10 minuter och hela behandlingen inklusive förberedelser tar cirka en och en halv timme.

Philips Zoom är en blekningsmetod som är effektiv på de flesta missfärgningar. Graden av vithet varierar från patient till patient beroende på tändernas struktur.

Finns det några biverkningar vid tandblekning?

Tandblekning kan orsaka tillfällig tandkänslighet med ilningar en till tre dagar efter behandlingen.

Hur länge varar resultatet av en tandblekning?

För att bibehålla resultatet av dina blekta tänder rekommenderar vi att du använder en tandkräm med extra fluor. Du kan även behöva göra en kortare blekning igen efter ett par år, antingen med en kortare behandling med Philips Zoom eller genom en hemblekning under ett par dagar.

Kontakta oss om du har några frågor om tandblekning!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Vällingby Tandvårdscenter AB, Hässelby/Vällingby erbjuder.
Pris efter konsultation
Pris efter konsultation, konsultation är alltid kostnadsfri

Hässelby-Vällingby
Välkommen till Vällingby Tandvårdscenter! Vi på Vällingby Tandvårdscenter erbjuder allmäntandvård för vuxna. Hos oss arbetar tandläkare och tandhygienist med förebyggande tandvård som anpassas individuellt utifrån just dina behov. Om du lider av akuta tandvårdsbesvär försöker vi alltid hjälpa dig samma dag. Vår tandvårdsmottagning kan hjälpa dig att ersätta förlorade tänder med traditionella kronor, broar, proteser och implantatbehandlingar. En digitaliserad tandläkarmottagning Vår klinik är helt digitaliserad vilket innebär att röntgen, bilder och journaler lagras digitalt. Det gör att våra patienter utsätts för betydligt mindre röntgenstrålning och att röntgenbilderna visas direkt på en dataskärm. Det underlättar dialogen vi har tillsammans med dig när vi går igenom din behandling och resultat. Parkering för patienter Vi har en parkering för våra patienter på andra sidan gatan. Du kan ringa till oss för att få parkeringsnumret. Vällingby Tandvårdscenter är medlem i Vårdföretagarna. Vällingby Tandvårdscenter är medlem i Sveriges Tandläkarförbund och Privattandläkarna.

Patienter uppskattar Vällingby Tandvårdscenter för dess vänliga och professionella personal samt noggranna och tydliga förklaringar. Kliniken är ren och välorganiserad, med ett bra bemötande och snabb tidsbokning. Dock påpekar några patienter problem med dåliga lagningar och oenighet om behandlingar samt privata frågor under vissa besök.
Vänlig och professionell personal
Snabb och bra tidsbokning
Dåliga lagningar ibland
Oenighet om behandlingar
Privata frågor
vuxna, akut tandvård, traditionella tandbehandlingar
*Sammanfattat från Vården (45), Google (4) & Muntra (3).

4.9
Idris I.
2 apr, 2025
Jättebra bemötande och service, duktiga sköterskor och tandläkare
Ingrid B.
24 mar, 2025
Har gått hos Anwar och Maria i många år och har alltid känt mig väl omhändertagen.

Vi jobbar här

Anwar Hossen