Hälsokontroll barn 0-6 år

Alla besök på vår BVC är gratis. Vad gör BVC? BVC gör kontroller av nyfödda och yngre barns hälsa samt ger råd om allt som rör barnets...

Boka tid hos Mama Mia Söder BVC för Hälsokontroll barn 0-6 år.

Hälsokontroll barn 0-6 år

Alla besök på vår BVC är gratis.

Vad gör BVC?

BVC gör kontroller av nyfödda och yngre barns hälsa samt ger råd om allt som rör barnets utveckling. Vi följer barnets utveckling tillsammans med er föräldrar fram till barnet är sex år.

Hälsokontroller med jämna mellanrum

Med jämna mellanrum görs kontroller av hur barnet växer och utvecklas. Under den första månaden bör barnet vägas varje eller varannan vecka. Upp till fyra månader bör man väga barnet en gång i månaden och därefter varannan månad upp till ett års ålder. Efter det görs kontroller vid 18 månader samt när barnet är tre, fyra och fem år.

Kontakta oss på Mama Mia Söder BVC om du har några frågor!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Mama Mia Söder BVC erbjuder.

Södermalm
Varmt välkomna till Mama Mia Söder BVC! Ni hittar oss i nyrenoverade ljusa lokaler på på Magnus Ladulåsgatan 43, mitt på söder. Hos oss är hela familjen i fokus! Personalen består av erfarna BVC- sjuksköterskor som har ett stort engagemang i mottagningen och gör alltid sitt yttersta och det lilla extra för alla familjer. Våra fina lokaler ger oss möjlighet att ha många trevliga föräldragrupper utifrån allas behov. Mama Mia arbetar på uppdrag av Region Stockholm och utifrån det regionala barnhälsovårdsprogrammet. Vår systermottagning Mama Mia Söder BMM ligger på Götgatan 83E och kan hjälpa dig med mödravård, ultraljud, preventivmedelsrådgivning/drop-in och cellprovtagning. Mama Mias värdegrund För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor. Om Mama Mia Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Vi bedriver barnmorskemottagningar, barnavårdsmottagningar, ultraljudsverksamhet, gynekologisk mottagning samt mottagning för sexuell hälsa. Vi finns i både Stockholm, Skåne och Uppsala. Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig från graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas efter just era individuella önskemål och behov, för varje familj är unik! Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm. Varmt välkommen till Mama Mia BVC på Södermalm!

4.6
2.3