Undersökning hos tandhygienist - för dig över 20 år

Tandhygienisten jobbar framför allt preventivt, med andra ord arbetar de med förebyggande munhälsa. Innan ett besök hos tandhygienistDu...

Boka tid hos Krontandläkarna för Undersökning hos tandhygienist - för dig över 20 år.

1764kr

Innan ett besök hos tandhygienist

Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan ett besök hos tandhygienist men att ha nyborstade tänder är bra.

Vad gör tandhygienisten under en behandling?

Tandhygienisten tar bort tandsten, putsar och polerar. Fluorbehandling ges vid behov och hygienisten kontrollerar även tidigare genomförd behandling.

Efter ett besök

Tandhygienisten kommer också att ge dig tips på hur du själv tar hand om dina tänder på bästa sätt för att du skall ha en god tandhälsa.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Krontandläkarna erbjuder.

Kungsbacka
Välkommen till Krontandläkarna! Här på Krontandläkarna i Kungsbacka strax intill Göteborg är alla välkomna - vi erbjuder tandvård för hela familjen och vi har stor erfarenhet av att jobba med barn. Vi erbjuder kostnadsfri tandvård till barn och ungdomar till och med det år man fyller 19 år. Vilken sorts tandvård kan vi hjälpa dig med? Vi utför all sorts tandvård, från akut till estetisk tandvård. Vi samarbetar också med en tandkirurg vilket möjligör att vi kan erbjuda implantatbehandling här på mottagningen. Är du tandvårdsrädd? Var inte orolig, vi har stor vana vid detta och kommer göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm och trygg i behandlingen. Om Krontandläkarna Mottagningen har funnits här i Kungsbacka ända sedan 1957, mellan 1999 och 2021 har den drivits av tandläkarna Viveca Hansson Gidlund och Magnus Groop. Från 2021 drivs tandläkarmottagningen av Viveca Hansson Gidlund och Emma Anderberg, som arbetat som tandläkare i Kungsbacka under många år. Mottagningen ligger central i Kungsbacka med goda kommunikationer. Krontandläkarna tillhör Praktikertjänst och är anslutna till Försäkringskassan. Varmt välkommen till Krontandläkarna i Kungsbacka!

Krontandläkarna erbjuder en professionell och vänlig tandvård med snabba tider för akuta fall och en lugn, trygg miljö. Tandläkarna och personalen får mycket beröm för sitt bemötande, särskilt för patienter med tandläkarskräck. Kliniken stänger under sommaren och kan bli fullbokad snabbt, men är annars väldigt tillgänglig och håller hög standard.
Snabba tider vid akut behov
Trygg och trevlig miljö
Lugna och erfarna tandläkare
Bra för tandvårdsrädda
Kompetent och hjälpsam personal
Kan bli fullt snabbt
Stängt under sommarledighet
Begränsad parkering
barn, familj, akut tandvård, tandreglering, tandvårdsrädda
*Sammanfattat från Vården (13) & Google (7).

Anna-Karin B.
17 feb, 2025
Stort TACK Emma för snabb och proffsig behandling!!!!!😊 såå tacksam/ Anna-Karin
Ulrika A.
5 jan, 2024
Väldigt omtänksamt och professionellt bemötande, snabb hjälp och förtroendeingivande

Vi jobbar här

Viveca Hansson Gidlund