Amningsmottagning

BB Stockholm Family Kungsholmen har en amningsmottagning, dit du kan vända dig för amningshjälp. Amningshjälp i StockholmHar du ont i b...

Boka tid hos BB Stockholm Family BVC Kungsholmen för Amningsmottagning.

Amningshjälp i Stockholm

Har du ont i brösten när du ammar, eller upplever att barnet inte får i sig tillräckligt med mat? Att få till amningen kan vara svårt och många behöver stöd och hjälp. BB Stockholm Family Kungsholmen finns med under hela amningsperioden, och lägger upp en plan för amningen anpassad efter dig och ditt barn. Mottagningen tar emot mammor från hela regionen för amningshjälp.

Varmt välkommen till amningsmottagningen på BB Stockholm Family Kungsholmen!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som BB Stockholm Family BVC Kungsholmen erbjuder.

Kungsholmen
Nyfött barn, nyhemkommen med adoptivbarn eller nyinflyttad? Till BB Stockholm Family BVC Kungsholmen välkomnas ni till en modern barnhälsovård där vi tar emot varje barn och familj med öppet sinne och anpassar oss efter era behov. Vi som arbetar här är specialistutbildade sjuksköterskor och läkare. Vad kan BVC Kungsholmen hjälpa till med? Vi följer barnets utveckling tillsammans med er föräldrar från nyföddhetsperioden fram till skolstart. Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram och samarbetar med barnläkarmottagning, psykolog, logoped, tandhygienist och dietist. Till oss kan ni vända er när ni har frågor kring amning, kost, sömn, vaccinationer, rådgivning vid sjukdom med mera. Varmt välkommen att lista ditt barn hos oss på BB Stockholm Family BVC Kungsholmen!

Gäller endast tidsbokade besök.