Välkommen till vår mottagning som ligger på Odengatan 83 centralt belägen i Stockholm. Vi erbjuder modern, miljövänlig tandvård för hela familjen. Vi försöker arbeta vävnadsbesparande och smärtfritt och i nära samarbete med duktiga specialister ser vi som mål att du ska ha kvar dina tänder hela livet.
Moderna material som porslin och plast är självklara. Målet är att ge dig en frisk mun och ett strålande leende och större välbefinnande och ökad självkänsla.
Modern röntgen
För att ta röntgenbilder använder vi oss av OPG, denna teknik gör det möjligt att med en bara en bild röntga alla tänder. Andra fördelar är att man utsätts för betydligt lägre strålning och samtidigt slipper man ha något i munnen, något som framförallt tandvårdsrädda brukar uppskatta.
Du kan läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter här .
Patienterna uppskattar verkligen den vänliga och professionella personalen på Tandläkarhuset Odenplan. Många påpekar att både behandlingen och bemötandet är av högsta kvalitet. Några lyfter även fram att kliniken är snabb med att hjälpa vid akuta ärenden och att priserna är överkomliga. Sammantaget är det ett populärt val för tandvård.
Mycket trevlig personal
Professionella utföranden
Bra bemötande
Bra service
Snabb hantering vid akuta ärenden
Överkomliga priser
Kort väntetid för bokning
familjer, barn, akut tandvård
*Sammanfattat från Vården (7) & Google (2).
Linda S.
5 sep, 2019
Jag är så lycklig över att jag hittade hit!
Ska alltid gå hit framöver, världens bästa service måste jag säga. Hade ett akut ärende- fick tid dagen efter, så himla gullig personal som tagit så väl hand om mig och varit så glada och professionella. Har nog aldrig varit så nöjd över att få rekommendera något som dessa tjejer. Tack Camilla & Elisabeth för att ni räddat min dag! Dessutom till ett överkomligt pris tillskillnad från min ”ordinarie”.
10 av 10 ❤️