Konsultation inför tandreglering

Boka tid hos Karlatandläkarna för Konsultation inför tandreglering.

Konsultation inför tandreglering

Karlatandläkarna i centrala Stockholm kan hjälpa dig som önskar tandställning. Det kan vara aktuellt om du har ett bettfel eller om du vill justera hur tänderna sitter.

När ska man skaffa tandställning?

Tandställning används för att justera tändernas position och kan behövas när tänderna är sneda eller om du har problem med bettet. Både vuxna och barn kan ha tandställning, och många väljer idag att skaffa tandställning av estetiska skäl, för att få en jämnare tandrad.

Hur lång tid tar behandling med tandställning?

Att flytta tändernas position är något som tar tid, och för det mesta behöver man ha sin tandställning i ett till två år. Detta kan dock variera, beroende på vad du har för besvär, hur snabbt dina tänder flyttar sig och vilken typ av ställning som används.

Tandställningar kan se olika ut

Det finns idag många olika typer av tandställningar att välja mellan. Man kan dela in dem i två grupper: fasta och avtagbara tandställningar. En fast tandställning fästs direkt på tänderna, antingen på framsidan eller baksidan, och den sitter på under hela behandlingstiden. En avtagbar tandställning kan du själv ta ut och sätta i, till exempel när du ska äta eller rengöra tänderna. Avtagbara ställningar är oftast aktuellt när man bara ska göra mindre justeringar av tändernas position.

Boka en tid hos Karlatandläkarna, så kan vi berätta mer om olika alternativ för tandställning!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Karlatandläkarna erbjuder.
10.30Mån 23/6
08.00Tis 24/6
09.00Ons 25/6
11.40Fre 27/6
12.00Tor 26/6
Pris efter konsultation
15.10Tis 1/7

Östermalm
Varmt välkomna till vår nya fina tandläkarklinik på Grev Turegatan 60! Karlatandläkarna är en väletablerad tandvårdsklinik centralt i Stockholm. Här jobbar tre tandläkare och tre tandhygienister. Vi utför all slags tandvård, estetisk tandvård, blekning, implantatbehandling, kirurgi och allmän tandhygien. Särskilt specialiserade är vi på implantatbehandling med Astra Techs implantat. Vi har öppet som vanligt! Vi håller mottagningen öppen som vanligt och välkomnar både nya och gamla patienter. Vi erbjuder också akuttider för dig som har fått akuta besvär med tänderna och behöver få hjälp snabbt. Hos oss kan du känna dig trygg; vi är mycket noggranna med våra rutiner kring hygien och vi följer naturligtvis nationella riktlinjer kring smittskydd. Har du frågor om hur vi arbetar eller vill boka en tid är du varmt välkommen att kontakta oss! Om våra lokaler Nu hittar du Karlatandläkarna på vår nya fina klinik på Grev Turegatan 60, på Östermalm! Varmt välkommen att besöka oss på Karlatandläkarna!

Karlatandläkarna erbjuder en hög professionell standard med kunniga och noggranna tandläkare. Patienter upplever bemötandet som utmärkt och känner sig i trygga händer. Kommunikationsstilen beskrivs som tydlig och informativ. Kliniken framhävs också för sin lugna och välkomnande atmosfär.
Noggrann behandling
Utmärkt bemötande
Tydlig kommunikation
Trygg miljö
Härliga tandhygienister
estetisk tandvård, implantat, akutvård
*Sammanfattat från Google (2), Muntra (16) & Vården (3).

sanny m.
28 feb, 2024
mycket bra
PerOlof S.
8 okt, 2019
Robin är den bästa tandläkare jag träffat och jag är själv tandläkare.

Vi jobbar här

Robin Pettersson