Rotfyllning

Boka tid hos Folktandvården Solna för Rotfyllning.

från 4960kr
Pris efter konsultation

Hos oss på Folktandvården Solna kan vi hjälpa dig som behöver rotfyllning. Det kan behövas om pulpan som sitter inne i tanden har blivit infekterad av karies.

Hur går en rotfyllning till?

Vid en rotfyllning gör man rent inne i tanden, så alla bakterier försvinner. Det kan ta olika lång tid att få tanden helt ren, ibland krävs det upprepade behandlingstillfällen. Det är viktigt att alla bakterier tas bort annars finns det en risk att det sprider sig ner i benet under tanden.

När tanden är ordentligt rengjord fylls den för att undvika att bakterier tar sig in igen. Ofta används guttaperka, som är ett gummiliknande material. Behandlingen görs oftast i lokalbedövning.

Välkommen att boka en tid hos Folktandvården Solna!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Folktandvården Solna erbjuder.
Kostnadsfritt för barn och unga under 24 år, samt för vuxna med frisktandvårdsavtal. Övriga patienter: 400 kr.
Pris efter konsultation

Solna
Om Folktandvården Solna Mitt i Solna Centrum, i ljusa, fräscha lokaler, hittar du Folktandvården Solna. Hos oss är alla välkomna. Vi kan erbjuda nya vuxna kunder tid inom 2-4 veckor. För barn och mer akuta problem tar vi emot så fort som möjligt. Våra behandlingar Vi kan hjälpa dig med allt som rör dina tänder och munhälsa, från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Du kan till exempel få hjälp med: Förebyggande tandvård Regelbundna undersökningar Akuttandvård Tandblekning Kirurgi Broar och tandimplantat Vi har också ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister, som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov. Hitta till oss Du hittar oss i Solna Centrum, på plan 3. Du tar enklast hiss 3, bakom Taco Bar för att komma upp till mottagningen. Varmt välkommen till Folktandvården Solna!

4.9
Hannah P.
23 jan, 2025
Toppen folktandvård, mycket trevligt bemötande från all personal.
4.8
Monica F.
23 jul, 2024
Så väl mottagen och omhändettagen. Jag är SÅ nöjd

Måndag - Onsdag
Torsdag - Fredag
Lördag
Vi erbjuder ingen drop in. Ring oss eller boka din tid online.

Måndag - Onsdag
Torsdag - Fredag