5
(3)

Ortopedkliniken, Västmanlands sjukhus Västerås

Västmanlands sjukhus, Västerås

ANNONS

Ortopedkliniken, Västmanlands sjukhus Västerås

Vi erbjuder bedömning och operation av så gott som alla ortopediska åkommor. Vi har goda resultat i nationella kvalitetsregister och driver en bred och väl utvecklad verksamhet inom hela det ortopediska området. Vi har mottagnings- och operationsverksamhet i Västerås och Köping. Akuta fall tas emot vid akutmottagningen på Västmanlands sjukhus Västerås. Kliniken har också ett samverkansavtal med Uppsala Akademiska Sjukhus för de få diagnosgrupper som inte kan bli opererade i Västmanland.

Informationen uppdaterades 17:28 - 12 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

20 jul, 2019 Väinö K. skrev:

Jag vill tacka all personal på ortopedkliniken i Västerås för all enastående vård och omsorg i samband med min höftledsoperation utförd 19/7-19 av Petter Sundell med team. Ni är fantastiska! ❤️

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

7 jan, 2019 Margaret Nystedt Hackman skrev:

Mycket trevlig och pedagogisk personal

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22 maj, 2013 Cecilia skrev:

Jag är oerhört nöjd med dr Sven Byström och sköterskorna som arbetar på mottagningen i Västerås och Köping!! Jag känner mig alltid välkommen och blir bra bemött! God vård, bra och relevant information, utförliga svar på frågor och ett gott hjärta är utmärkande för ortopedkliniken!! De går att lita på!

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.