Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning 51, Trollhättan

Om Avdelning 51, Trollhättan

010 - 435 05 10

Avdelning 51 har totalt 26 vårdplatser, varav 18 är lung- och 8 internmedicinska. Vi är specialister på att vårda patienter med till exempel lungcancer, KOL och pneumothorax. Vi arbetar med patienter i olika sjukdomsstadier allt ifrån att patienten läggs in för utredning och precis får sin diagnos till vård i livets slutskede. Hos oss kombineras god omvårdnad med medicinsk teknik, t ex utprovning av BiPap, olika typer av drän, inhalationer och artärblodprover.
På avdelningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor med omvårdnaden. Dessutom har vi en farmaceut på halvtid, för att avlasta sjuksköterskornas arbete med läkemedelshanteringen.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
010 - 435 05 10 Växelnummer
010 - 435 00 00
Besöksadress
Lärketorpsvägen 20, 461 73, Trollhättan, Målpunkt A, Plan 5 - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Söndag 15:00 - 19:00
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Besökstider dagligen 15.00 - 19.00
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?