5
(1)
Öppet i morgon från 00:00

Förlossningsavdelning, Kvinnokliniken ViN

Vrinnevisjukhuset, Norrköping

ANNONS

Förlossningsavdelning, Kvinnokliniken ViN

Välkommen till förlossningsavdelningen som har öppet dygnet runt och bemannas av barnmorskor, undersköterskor och läkare. Här finns ibland barnmorskestudenter och läkarkandidater som handleds av erfarna barnmorskor. Vårt mål är att ge alla en medicinskt säker vård, ett tryggt och personligt bemötande. Skriv gärna ner era önskemål i en förlossningsplan. Vi arbetar under sekretesslagen och lämnar inte ut information om er till någon. Vi på förlossningen ser fram emot ett gott samarbete med er för att förlossningen ska bli en fin upplevelse.

Informationen uppdaterades 17:50 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

26 jul, 2017 anna skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.