Öppet i morgon från 00:00

Förlossningsavdelningen Hallands sjukhus Halmstad, Halmstad

Huvudentré, ingång 4, målpunkt C, plan 3, Halmstad

ANNONS

Förlossningsavdelningen Hallands sjukhus Halmstad, Halmstad

I Halland har vi två förlossningsavdelningar med tillhörande BB. Verksamheterna ligger på Hallands sjukhus i Halmstad och Varberg. Till oss hälsas alla födande välkomna oavsett hemort. Om du under din graviditet har gått på kontroller hos Kvinnohälsovården i Halland har vi tillgång till din journal digitalt. I Halland jobbar vi för människors lika värde oavsett tillhörighet. Som stöd och hjälp under din förlossning och eftervårdstid finns vår kunniga och engagerade personal bestående av barnmorskor, undersköterskor, förlossningsläkare, barnläkare och anestesiläkare. Vi har samarbete med högskolor och universitet vilket ger oss tillgång till barnmorskestudenter samt läkarkandidater. All personal har tystnadsplikt och finns här för er.

Informationen uppdaterades 17:02 - 16 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Telefontider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.