Afecto Skärholmen hudmottagning logo

Afecto Skärholmen hudmottagning

Afecto Skärholmen hudmottagning bedriver sin verksamhet på uppdrag av Region Stockholm och erbjuder specialiserad vård till alla patienter med besvär inom hud och venereologiområdet. För att underlätta för våra patienter och göra det mer lättillgängligt har vi samlat alla behandlingsalternativ på samma ställe: Efter inkommen remiss utför vi undersökning och vidtar lämpliga...
Afecto Skärholmen hudmottagning

Efter inkommen remiss utför vi undersökning och vidtar lämpliga Behandlingsmetoder/åtgärder så som:
UVB-ljusbehandlingar, systembehandlingar, hudkirurgi, PDT, genomgång av hudkostymen, tar hand om kroniska hudsjukdomar, exempelvis psoriasis och atopiskt eksem, uppföljningar och sårvård.

Alla är välkomna med sina besvär inom hud och venereologiområdet.

Informationen uppdaterades 11:45 - 4 jun, 2025

3.7
Line M.
3 jun, 2025
Fick en väldigt ointresserad hudläkare som inte ens kollade på min hud ! Hon utskrev en behandling som kostade mig 1600 sek och fick min rosacea till att bli irriterad och mycket värre. Totalt inkompetent och ointresserad behandling !
Desiree D.
6 feb, 2025
Blev idag behandlad av dr Anders och hans mycket kompetenta undersköterska. Genomgående professionellt, såsom behandling, information och kommunikation. Rekommenderar Afecto Skärholmen och Älvsjö hudmottagning.