specialist care

Öron-näs-halsmottagning Högsbo

Vi har planerad mottagning, konsultationsverksamhet, dagkirurgi-barn samt polikliniska operationer. På mottagningen utreder och behandlar vi vanligt förekommande diagnoser inom ÖNH. Det vi inte har resurser för remitteras till större ÖNH-kliniker, SÄS och SU. De operationer vi gör på barn är MIUS, Abrasio, samt andra mindre ingrepp t ex tungbandsklipp.

Aktuell information

Mottagningen har stängt vecka 28-30. Vi kan inte ta emot några ärenden under denna period. Vi ber dig därför att säkerställa att du har recept för dina mediciner i god tid före vår stängning. Ärenden som inte kan vänta hänvisas till vårdcentral eller akutmottagning. Är du osäker på vart du ska vända dig kan du alltid kontakta 1177 på telefon för råd. Välkommen åter måndag 28 juli!

Informationen uppdaterades 08:54 - 4 jun, 2025

Torsdag