Artroscenter Skåne logo
Ortoped

Artroscenter Skåne

Artroscenter Skåne är en högspecialiserad ortopedisk privatklinik som bedriver utredning, diagnostik och behandling av företrädelsevis höft- och knäartros. Hos oss garanteras du som patient fullständig kontinuitet, dvs din läkare följer dig genom hela vårdförloppet. Med stolthet erbjuder vi prioriterad vård utan väntetid. Varmt välkommen! Magnus Tveit, överläkare, ortopedspecialist med inriktning höft- och knäproteskirurgi, med dr, verksamhetschef och vd

Informationen uppdaterades 12:48 - 8 maj, 2025

Ortopedi

Nighet S.
2 jun, 2025
Jag har lidit av artros i knäna i 12 år. Blev opererad 13/5 av Dr Magnus Tviet i KPH och fick helprotes. Utmärkt och tydlig information fr första kontakten med Artros Center. Läkningen går bra och man har kontakt med teamet hela tiden vid behov efter operationen. Önskar om vården I Sverige skulle fungera lika exemplarisk och professionel med hödkvalite. Kommer att operera andra knäet också när jag är färdig rehabiliterad fr det första. Varmt rekommenderar med hel hjärtat ❤️. Har inte varit med om så fantastisk service med topp kompetens👍.
Cecilia F.
22 maj, 2025
Fantastiskt bemötande och professionell vård från början till slut. Det kändes tryggt att ha samma kontaktpersoner hela vägen, och jag fick tydlig information vid rätt tidpunkt. Operationen gick utmärkt, läkningen var snabb, och jag var tillbaka på jobbet tidigare än förväntat. Artroscenter kombinerar kommunikation, kompetens och kontinuitet på bästa sätt – varmt rekommenderat!