Diagnostiskt Centrum Hud Gamla Stan logo
1/4
HudlÀkare / Dermatolog

Diagnostiskt Centrum Hud Gamla Stan

Varmt vÀlkommen till Diagnostiskt Centrum Hud Gamla Stan! Vi Àr en privat mottagning som kan hjÀlpa dig med alla typer av hudÄkommor. Hos oss arbetar hudlÀkare som har lÄng erfarenhet och bred kompetens. Vi kan bÄde undersöka och behandla olika hudförÀndringar, och har ett sÀrskilt intresse för misstÀnkta hudtumörer. Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebÀr att du kan trÀffa...
LĂ€s mer
1600 kr

Varmt vÀlkommen till Diagnostiskt Centrum Hud Gamla Stan!

Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebÀr att du kan trÀffa hudlÀkare utan remiss. Det innebÀr kortare vÀntetid, men du stÄr för kostnaden sjÀlv, inklusive provtagningar och behandlingar. Du hittar vÄr prislista lÀngre ner pÄ sidan.

Observera att du mÄste betala pÄ plats, det finns ingen möjlighet till betalning via faktura. Uteblivna besök eller avbokning senare Àn 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris.

Det hÀr hjÀlper vi pÄ Diagnostiskt Centrum Hud Gamla Stan till med

Oavsett hur stora eller smÄ besvÀr du har, kan du vÀnda dig till oss för att fÄ hjÀlp med dina hudbesvÀr. Vi kan bÄde utreda och behandla besvÀr som:

• Psoriasis

• Eksem

• Lichen

• LeverflĂ€ckar/födelsemĂ€rken

• Hudutslag

Vi erbjuder snabb diagnostik och behandling av hudtumörer

VÄr mÄlsÀttning pÄ Diagnostiskt Centrum Hud Gamla Stan Àr att alltid kunna erbjuda snabb bedömning av misstÀnkta hudtumörer, för att minska oro och slippa onödiga operationer. Om du har en hudförÀndring som krÀver borttagning erbjuder vi operation direkt pÄ vÄr klinik, vilket betyder att du slipper lÄnga vÀntetider för att fÄ en hudtumör borttagen. Vi kan Àven erbjuda behandling med till exempel kryoterapi (frysning).

Priser hos Diagnostiskt Centrum Hud Gamla Stan

Besök hos hudlÀkare

Utredning av hudförÀndringar

VÀvnadsprov: frÄn 1200 kr

Blodprov: frÄn 450 kr

Svampprov: frÄn 950 kr

Borttagning av hudförÀndringar

Operation, inklusive stygn och stygnborttagning:

Kroppen: frÄn 5100 kr

Ansiktet: frÄn 6900 kr

Skrapning av seborroiska keratoser, s.k. Ă„ldersvĂ„rtor samt borttagning av ”skin tags”:

1 st: 2000 kr

Enklare skrap eller klipp (upp till 2-4 st) 2500 kr

Plan exision:

Kroppen: frÄn 1900 kr

Ansiktet: frÄn 3500 kr

Frysning av aktiniska keratoser:

FrÄn 1600 kr

Alla priser gÀller en hudförÀndring. Om det Àr flera förÀndringar som ska tas bort fÄr du ett kostnadsförslag utifrÄn antal och omfattning.

IPL-behandling för rosacea

FrÄn 2900 kr/behandling

Ofta krÀvs 3-4 behandlingar.

Behandling av vÄrtor hos sköterska

1500 kr per behandling

Oftast krÀvs 5 st behandlingar, ibland fler.

VÀlkommen att boka tid pÄ Diagnostiskt Centrum Hud Gamla Stan pÄ Södermalm!

Informationen uppdaterades 13:49 - 24 apr, 2025

TillgÀnglighet
‱
Anette S.
19 nov, 2024
Fick snabbt hjÀlp med min psoreasis som eskalerat .proffsigt, enkelt o fina lokaler.dr. Lewis hjÀlpte mig bra.
‱
David B.
15 feb, 2023
Sökte hit för hudbesvÀr i ansiktet. Anne Wetter var professionell, gav raka svar pÄ mina frÄgor, tydlig information samt faststÀllde diagnos och ÄtgÀrd för diagnosen. Gav Àven tips pÄ hur jag kan förebygga liknande besvÀr i framtiden. Rekommenderas starkt!

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.