ASIH Stockholm Norr Solna Strand logo
Hemsjukvård

ASIH Stockholm Norr Solna Strand

Välkommen till ASIH Stockholm Norr. Vi erbjuder avancerad sjukvård i hemmet i Region Stockholms regi. ASIH är en form av vård som du själv kan välja när alternativet annars är sjukhusvård. Hos oss finns läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer och dietister. Vi arbetar i team för att kunna erbjuda den helhetsvård, trygghet och kunskap som behövs för att...
ASIH Stockholm Norr Solna Strand

Hos oss finns läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer och dietister. Vi arbetar i team för att kunna erbjuda den helhetsvård, trygghet och kunskap som behövs för att du ska kunna vårdas hemma trots svår sjukdom. Vi vårdar patienter i alla åldrar.

Vi samverkar med andra vårdenheter, specialister, kommunens biståndshandläggare och hemtjänst och vi har en vårdavdelning på Jakobsbergs sjukhus där vi kan erbjuda snabb direktinläggning om behovet uppstår.

Vården hos oss är kostnadsfri och vår verksamhet är tillgänglig dygnet runt.

Du kommer till oss via remiss från din läkare.

Informationen uppdaterades 11:52 - 25 sep, 2025

Måndag - Söndag