dental care

Folktandvårdens akutmottagning

För Folktandvårdens akutmottagning gäller alltid tidsbokning på telefon. När vi inte har öppet kan du ringa 1177 eller Folktandvården Fridhemsplan akuten på telefon 08-123 156 80. Som ett komplement till Folktandvården Wisbys akutmottagning erbjuder Tandhälsan Fårösund akut tandvård på tisdagar. Vårdsökande är välkomna att ringa dit på 0498-22 17 17, måndagar till torsdagar mellan klockan 08.30...

Aktuell information

- Tandhälsan Fårösund erbjuder akut tandvård på tisdagar. Läs mer under Om oss. - När vi inte har öppet kan du ringa 1177 för rådgivning. Du kan också ringa Folktandvården Fridhemsplan akuten, telefon 08-123 156 80.

Som ett komplement till Folktandvården Wisbys akutmottagning erbjuder Tandhälsan Fårösund akut tandvård på tisdagar. Vårdsökande är välkomna att ringa dit på 0498-22 17 17, måndagar till torsdagar mellan klockan 08.30 och 16.00 för bokning av behandlingstid, en tisdag.

Enhetschef Folktandvårdens akutmottagning är Hana Gilanizadeh samt biträdande enhetschef Adam Assefaw-Redda.

Informationen uppdaterades 22:56 - 12 mar, 2025

Endast bokade besök